16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDacian Varga: Trebuie să pregătim bine meciul cu Bistriţa

Dacian Varga: Trebuie să pregătim bine meciul cu Bistriţa

CS Universitatea Craiova a început în forţă play-off-ul Ligii a II-a, seria 2, câştigând clar, scor 4-1 (Mihăiţă Pleşan ’14, ’48, Silviu Izvoranu ’58, Costin Curelea ’65 / Cristopher Quist ’88), disputa de pe „Ion Oblemenco“ cu FC Olt Slatina. Unul dintre jucătorii cei mai activi ai grupării din Bănie a fost Dacian Varga, evoluţia sa fiind de apreciat chiar dacă nu a reuşit să marcheze. „A fost un joc bun al nostru, am fost foarte concentraţi şi s-a văzut asta pe teren, pentru că am dominat partida în întregime şi în afara golurilor ne-am creat multe ocazii. Spre deosebire de meciurile trecute, când am câştigat după evoluţii mai slabe, acum am reuşit să facem şi spectacol. N-am reuşit să marchez, dar o să-mi vină şi mie rândul, sper să o fac în poarta Bistriţei. Important este că am trecut peste problemele medicale pe care le-am avut, acum sunt bine din punct de vedere fizic şi sper ca randamentul meu să fie bun, să-mi ajut cât mai mult echipa, pentru că trebuie să urcăm în Liga I, acolo unde ne este locul“, a declarat Varga, pentru GdS.
Pentru CSU urmează o altă întâlnire importantă, cu Gloria Bistriţa, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), pe stadionul „Ion Oblemenco“. Mijlocaşul Dacian Varga nu se teme de trupa lui Cristi Coroian şi Sandu Negrean şi spune că, în mod normal, cele trei puncte trebuie să ajungă în contul CSU. „Da, într-adevăr, vine un alt joc greu pentru noi. Trebuie să pregătim bine meciul cu Bistriţa, pentru că o victorie ne-ar menţine acolo, sus, în clasament, şi cu puţin noroc ne-am putea distanţa de locul doi. Nu mă tem de Gloria, nu am de ce. Cu siguranţă, nu ne vom lua măsuri speciale la anumiţi jucători, ci vom fi atenţi la toată echipa Bistriţei. Am mai spus-o, noi suntem cei de care trebuie să ne temem. Dacă vom fi concentraţi şi ne vom face jocul, nu avem cum să nu câştigăm“, a punctat Dacian Varga.

Din nou la treabă

Minivacanţa prilejuită de Sărbătorile Pascale a luat sfârşit ieri, jucătorii de la CS Universitatea Craiova bifând primul antrenament de la ora 17.00 în incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“. Dacă ieri s-a făcut „dezmorţirea“, de astăzi se intră în forţă în pregătirea jocului cu Gloria Bistriţa, fiind programate două şedinţe, prima de la ora 11.00, a doua de la 17.00, aceeaşi „reţetă“ fiind şi joi. Mâine şi vineri, alb-albaştrii vor efectua un singur antrenament, de dimineaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS