5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPustai, obligat să învingă

Pustai, obligat să învingă

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni, duminică, de la ora 16.30 (Digi Sport1), în deplasare, pe FC Botoşani, într-o partidă din cadrul etapei a 28-a din Liga I. După egalul de acasă cu Săgeata Năvodari, scor 0-0, gorjenii nu îşi mai pot permite paşi greşiţi dacă vor să rămână în cursa pentru locul 4.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a confirmat că tehnicianul Cristi Pustai va trebui să câştige următoarele două partide dacă vrea în cupele europene.
„Rămâne valabil acel obiectiv de a obţine şapte puncte în trei etape. Următoarele două jocuri va trebui să fie victorii. Eu cred că domnul Cristi Pustai trebuie să câştige fiecare meci ca să atingem locul patru. Legat de obiectivul pe trei etape, nu sunt vizate blocări de salarii şi oricum nu cred că se va ajunge acolo. Dar eu am încredere că antrenorul Pustai va aduce în următoarele două etape şase puncte. Nu vreau să mă gândesc la alt rezultat“, a punctat Mihai Prunariu, conform gorj-domino.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS