13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRezultate de moral pentru handbalistele de la SCM

Rezultate de moral pentru handbalistele de la SCM

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut ieri la limită, scor 25-26, partida amicală susţinută în deplasare, cu CSM Bucureşti. În acest joc, antrenorii Aurelian Roşca şi Gheorghe Sbora le-au putut utiliza pe Ionica Munteanu, Roxana Han şi Anca Amariei, refăcute, după o perioadă mai lungă în care au fost accidentate. În schimb, a lipsit ucraineanca Yulia Snopova, care a revenit marţi în Bănie şi a fost prea obosită pentru a mai face deplasarea în Capitală. O altă jucătoare nerefăcută, care a rămas acasă, este Alexandra Haşegan.
Antrenorul SCM Craiova, Aurelian Roşca, va pune accent pe reintegrarea rapidă a Snopovei, ea fiind unul dintre pilonii principali ai echipei, cu 50 de goluri în acest sezon. „În următoarele zile va reveni la antrenamente şi Yulia Snopova, pe care vom încerca să o reintegrăm rapid în lot, pentru că avem mare nevoie de ea în jocurile din play-out şi din Cupa României. În rest, sunt mulţumit de atitudinea fetelor din cele două meciuri amicale şi sper să ajungem la o formă optimă până la primul joc oficial“, a afirmat tehnicianul Aurelian Roşca, pentru GdS.
Marţi, handbalistele de la SCM Craiova au învins cu scorul de 32-24, lotul României de junioare I, urmând ca mâine, de la ora 16.00, să susţină, în Sala Polivalentă din Craiova, returul cu CSM Bucureşti, tot într-un joc amical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS