14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportYulia Snopova s-a întors la SCM

Yulia Snopova s-a întors la SCM

Handbalista Yulia Snopova a revenit ieri la Craiova, dar nu a poposit prea mult pentru că a plecat la Chiajna, pentru a se alătura colegelor sale de la SCM, care aseară au întâlnit naţionala de junioare a României, într-un meci amical.
Snopova, principala marcatoare a echipei oltene, cu 50 de goluri reuşite în acest sezon, a fost nevoită luna trecută să plece acasă, în Ucraina, după ce îi expirase viza de şedere în România, „graţie“ unor gafe organizatorice ale celor de la SCM.
Între timp, la club s-a schimbat şi directorul, Victor Lazarciuc a venit în locul lui Bogdan Bălan, dar şi antrenorul, în locul lui Carmen Amariei fiind adus cuplul de tehnicieni Gheorghe Sbora – Aurelian Roşca. Aceştia şi organizatorul de competiţii trebuie să facă toate demersurile pentru ca Snopova să aibă drept de joc la primul meci oficial, cel din sferturile de finală ale Cupei României, programat pe 24 aprilie, la Târgovişte. Oltencele vor întâlni câştigătoarea din disputa „U“ Jolidon Cluj – Neptun Constanţa. În luna mai, SCM Craiova va înfrunta echipa din Constanţa în play-out-ul Ligii Naţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS