10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii de la CSU, victorie în faţa bănăţenilor

Juniorii de la CSU, victorie în faţa bănăţenilor

Juniorii B de la CS Universitatea Craiova au învins duminică, cu scorul de 3-2, pe terenul „Petre Deselnic“, echipa LPS Banatul Timişoara, într-o partidă din prima etapă a fazei zonale a Campionatului Naţional. Golurile craiovenilor au fost marcate de Darius Costea (‘24), Dan Căpăţână (‘52) şi Bogdan Gheorghiu (‘66).
Tehnicianul CSU, Nelu Petrişor, a mizat pe: Nica – Ghincea, Dudea, Cojocaru, Cr. Andrei – Căpăţână (‘70, Luică), Armăşelu, Hodea – Costea (‘77, Tănase), Buzărnescu (‘62, Gheorghiu), An. Ivan.
La finalul meciului, antrenorul Nelu Petrişor s-a arătat mulţumit de prestaţia elevilor săi. „A fost un joc echilibrat în faţa unor juniori de la un centru renumit în ţară, cel din Timişoara. Este important că ne-am impus şi sper să o ţinem tot aşa. Băieţii au muncit şi în final au obţinut cele trei puncte, care ne ajută să jucăm cu mai mare încredere în celelalte meciuri“, a afirmat Nelu Petrişor, pentru GdS.
În celălalt joc al grupei, UTA „Bătrâna Doamnă“ Arad a trecut de CS Mioveni, cu scorul de 2-0.

„Şcolarii“, eşec usturător la Arad

În schimb, juniorii A de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ au pierdut cu 3-0 partida disputată duminică, în deplasare, la Arad, cu UTA „Bătrâna Doamnă“, care a contat tot pentru prima rundă a fazei zonale.
Tehnicianul „şcolarilor“, Gică Barbu, a folosit următorii jucători: Birăescu – Săndoi, Pitulice, Lică (‘30, Sandu), Enache – Marnoiu, Marcu, Preoteasa (‘65, Gligor), Segărceanu (‘64, Sârmon)- Cioc (‘62, Diniţă), Neaga (‘65, Alex. Popescu).
După joc, managerul Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, Paul Răducan, a recunoscut superioritatea adversarilor. „A fost un meci mai slab făcut de noi, însă deplasarea lungă şi-a pus amprenta asupra prestaţiei jucătorilor. Chiar dacă am pierdut, noi mergem înainte şi sunt convins că ne vom califica la faza finală a Campionatului Naţional. Pentru asta trebuie să câştigăm în etapa viitoare la Pandurii“, a precizat Paul Răducan, pentru GdS.
În cealaltă dispută din grupă, FC Olt Slatina a câştigat cu scorul de 3-1 în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS