6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucaţi de plăcere!

Jucaţi de plăcere!

CS Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 16.00 (TVR 1), pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a, ultima din campionatul regulat al Ligii a II-a, seria a 2-a. Lideri incontestabili, elevii lui Gabi Balint nu evoluează sub presiunea rezultatului, fiind deja calificaţi în play-off, şi promit să joace pentru public, sperând să obţină o victorie frumoasă în faţa grupării argeşene. Marcatorul unicului gol al meciului din turul campionatului, Costin Curelea, a afirmat că el şi colegii săi vor trata foarte serios disputa aceasta, deşi la prima vedere pare fără miză. „Este un meci de campionat pe care noi îl vom trata cu maximă seriozitate, pentru că jucăm pe teren propriu şi trebuie să-l câştigăm. Nu va fi un antrenament cu public, chiar dacă nici pentru ei nu contează punctele, pentru că joacă în play-out. Va fi un joc intens, în care ne vom pregăti pentru play-off şi în care vrem să oferim publicului o victorie frumoasă, să ne revanşăm pentru evoluţiile mai puţin bune din ultimul timp. Ştiu că domnul Balint va miza mai mult pe jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, dar nu-mi fac probleme în privinţa rezultatului, pentru că noi avem un lot valoros şi oricine ar intra pe teren va da totul pentru a câştiga. Am marcat în tur şi sper să marchez şi acum, m-aş bucura mult. De fapt, eu îmi propun să marchez în fiecare meci, pentru că ăsta este rolul unui atacant. Vreau să-mi ajut cât de mult pot echipa şi la sfârşit să sărbătorim promovarea în Liga I“, a spus Costin Curelea, pentru GdS.
De partea cealaltă, antrenorul principal al echipei CS Mioveni, Marius Stoica, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului argeşean, că îşi respectă adversarul şi va încerca totodată să facă o figură frumoasă în Bănie: „Mergem la cea mai bună echipă din campionat şi trebuie să-i respectăm. Au un lot valoros, cu jucători care au activat în Liga I şi chiar în cupele europene. Au şi un antrenor pe măsură, de asemenea şi un proiect bun la Craiova. Noi vom merge să jucăm un fotbal frumos, să facem o partidă bună, pentru că vom încerca de la etapă la etapă să avem evoluţii din ce în ce mai bune. Asta este, de fapt, obiectivul nostru în următoarele partide“.

Trifu: Atât timp cât sunt şanse, sperăm
să ne salvăm

Derbiul Olteniei din runda a 22-a, Minerul Motru – CSM Vâlcea, programat tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, care de asemenea nu influenţează în vreun fel play-off-ul sau play-out-ul, se anunţă disputat prin prisma orgoliilor. „Cu siguranţă, Vâlcea nu vine în excursie la noi şi va vrea să câştige. Pe de altă parte, o victorie ar însemna foarte mult pentru noi, am intra în play-out cu un moral mai bun. Atâta timp cât sunt şanse, sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Am marcat în tur, în Zăvoi, sper să o fac şi acum. Din păcate, avem mulţi indisponibili cu Vâlcea: Daniel Unguru e suspendat, iar Raul Speroni, Cosmin Laurenţiu, Sorin Stanciu şi Atilla Şoo sunt accidentaţi. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură“, a declarat atacantul „minerilor“, Patrian Trifu, pentru GdS.
La rândul lor, vâlcenii, care au plecat încă de ieri la prânz spre Gorj, înnoptând la Târgu Jiu, susţin că vor să contabilizeze toate cele trei puncte de la Motru. „Nu mergem în excursie la Motru, vrem să câştigăm. Am înţeles de la Claudiu (Niculescu – n.r.) că va menaja o parte dintre titulari, ca să fie odihniţi pentru play-off, dar nu-mi fac probleme, pentru că este şansa celor care vor intra să lupte pentru un loc de titular“, a spus managerul vâlcenilor, Lucian Munteanu, pentru GdS.

Slătinenii, relaxaţi
cu FC Bihor

Tot sâmbătă, de la 11.00, FC Olt Slatina va primi vizita orădenilor de la FC Bihor, într-o partidă care nu influenţează în vreun fel play-off-ul sau play-out-ul, în care tehnicianul Dan Oprescu este tentat să folosească jucătorii care au evoluat mai puţin până acum. „Încă nu m-am hotărât ce echipă voi folosi în meciul de mâine (sâmbătă – n.r.). Este posibil să mizez pe jucători utilizaţi mai puţin, pentru că acest meci nu mai contează pentru noi. Avem şi câţiva fotbalişti accidentaţi şi sper să se refacă până la primul joc din play-off. Dacă nu voi folosi prima echipă, asta nu înseamnă că nu ne interesează să câştigăm meciul. Toate partidele le tratăm cu maximă seriozitate şi încercăm să câştigăm. Jucătorii care vor intra trebuie să se afirme şi să arate că merită să evolueze pentru echipa noastră. La fel se va întâmpla şi în play-off. Dacă am ajuns acolo, nu înseamnă că vom trata meciurile lejer. Vom încerca să ne impunem în cât mai multe jocuri“, a declarat Dan Oprescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS