17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Eric va lipsi şase luni de pe teren

Fotbal – Eric va lipsi şase luni de pe teren

Jucătorul Eric de Oliveira a suferit o accidentare serioasă în meciul pe care echipa sa Al Ahli l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, împotriva formaţiei lui Ioan Andone, Al Ettifaq, şi va lipsi şase luni de pe teren, informează site-ul oficial al fostei grupări a brazilianului, Pandurii.

Foştii coechipieri îi dedică lui Eric victoria obţinută de Pandurii Târgu Jiu, luni, la Mediaş, cu Gaz Metan, scor 1-0, în etapa XXVI-a, care a reprezentat succesul cu numărul 100 al gorjenilor în Liga I.
„Îmi pare foarte rău pentru el, îi dedicăm victoria lui Eric şi lui Predescu. Sunt momente foarte dificile şi le dorim însănătoşire grabnică”, a declarat Paul Anton cu referire şi la colegul său Cornel Predescu, accidentat şi el grav la genunchi în vara anului trecut.
„Îmi pare foarte rău. Sper să-şi revină, este un jucător care are foarte multă încredere în el şi cred că poate să treacă peste acest moment greu. A mai avut o problemă la genunchi când avea 15 ani şi ştie cum să treacă peste ea”, spune şi omul care l-a antrenat pe Eric în ultimii 7 ani în România, atât la Gaz Metan Mediaş cât şi la Pandurii Târgu Jiu, Cristi Pustai.
Echipa Al Ettifaq, antrenată de Ioan Andone şi la care evoluează şi fostul rapidist Nicolae Grigore, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Al Ahli şi a retrogradat în liga secundă a Arabiei Saudite.
Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4, de jucătorul oaspeţilor Mohammed Al Rashed, care a înscris în propria poartă. Grigore nu a evoluat în acest meci. La gazde, fostul jucător al Pandurilor Eric a jucat până în minutul 69.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS