22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAu ieşit din lupta pentru titlu, acum joacă pentru bronz

Au ieşit din lupta pentru titlu, acum joacă pentru bronz

http://www.youtube.com/watch?v=IU1JmX04_N0

\n

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au pierdut cu 3-2 meciul decisiv cu Zalău din semifinale şi vor lupta pentru o medalie de bronz cu Dinamo.

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a ratat aseară calificarea în finala campionatului, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, de VCM Zalău, scor 3-2 (25-20, 20-25, 25-15, 18- 25, 15-8). Partida din Sala Polivalentă a fost plină de suspans, dramatism, iar Craiovei, care a fost susţinută de aproximativ 2.000 de spectatori, i-a lipsit doar puţin ca să se califice în finală şi să înfrunte Constanţa, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut.
Oaspeţii de la VCM Zalău, cu un Nagy “letal”, au venit încrezători în Bănie, după ce reuşiseră să egaleze situaţia pe teren propriu. Oltenii au reuşit să ducă meciul în setul decisiv, dar adversarii s-au desprins şi nu au mai avut emoţii pe final de meci.
Feher, liberoul ardelenilor, spunea înainte de meci că experienţa echipei sale va fi decisivă în stabilirea finalistei, în timp ce antrenorul SCM-U, Dănuţ Pascu, considera că micile detalii vor face diferenţa într-o semifinală atât de echilibrată.
Aseară, după încheierea jocului, tehnicianul gazdelor a spus că nu are nimic să-şi reproşeze şi nici jucătorilor. „Nu am ce să le reproşez jucătorilor, nici mie. După cinci meciuri cu tot ce poate exista în volei, am pierdut această dispută. E greu să diger această înfrângere, dar în sport trebuie să câştige cineva. Ne pare rău că nu am reuşit să facem un joc atât de bun cum am obişnuit suporterii. Cei de la Zalău s-au pregătit foarte bine, şi noi la fel. Băieţii au dat dovadă de angajament, de luptă, dar am pierdut pe muchie de cuţit. Am avut o atmosferă extraordinară, un public inimos, nu am putut să ne calificăm“.
Reamintim că în partidele anterioare, la Craiova, SCM-U s-a impus cu 3-1 (25-21, 28-26, 18-25, 25-23) şi 3-0 (25-20, 25-17, 25-21), după o prestaţie excelentă, apoi Zalăul a câştigat, săptămâna trecută cu 3-0 (25-22, 25-19, 25-17), respectiv 3-1 (25-16, 23-25, 25-20, 34-32).
SCM-U va juca acum pentru medalia de bronz, adversară fiindu-i eterna rivală a oltenilor, indiferent de sport, Dinamo Bucureşti, care a fost învinsă în semifinale de CVM Tomis Constanţa, cu scorul de 3-1. Se va juca tot în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“, iar primele două partide vor avea loc chiar săptămâna aceasta, vineri şi sâmbătă, la Craiova. Meciurile trei şi patru vor fi pe 17 şi 18 aprilie, la Bucureşti, iar, dacă va mai fi nevoie, jocul al cincelea va avea loc la Craiova, pe 24 aprilie. „Nici nu îmi vine să mă gândesc la Dinamo, încă nu realizez că am ratat finala“, a spus dezamăgit Laurenţiu Lică. „Cel mai important lucru acum este să ne recuperăm psihic, apoi să ne antrenăm“, a completat antrenorul Dan Pascu.
Pentru Craiova au evoluat aseară: Vînătoru, Milotin, Manda, Lică, Jovic, Bratosin, Stevanovic, Leksic, Ghionea, Voinea, Dumitrache, Todor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS