17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFelix Grigore: Vom obţine un rezultat pozitiv la Vâlcea

Felix Grigore: Vom obţine un rezultat pozitiv la Vâlcea

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova a afirmat că antrenorul Gabi Balint va reuşi să-i motiveze şi să le indice calea spre victorie elevilor săi în jocul cu CSM Vâlcea, programat sâmbătă, de la ora 17.00, în Zăvoi.
„Trebuie să uităm de jocul cu FC Bihor, care în opinia mea a fost bun, şi să tratăm cu seriozitate confruntarea cu Vâlcea, care va conta în play-off. Gabi Balint este un tip meticulos şi sunt convins că a studiat bine adversarul şi va şti ce să le transmită jucătorilor. Nu avem jucători suspendaţi sau accidentaţi, doar Varga este sub semnul întrebării, aşa că sunt încrezător. Eu zic că vom obţine un rezultat pozitiv la Vâlcea“, a declarat Felix Grigore, pentru GdS.
Acesta a fost completat de directorul general, Gheorghiţă Geolgău: „CSM Vâlcea este o echipă bună, pe care o respectăm, dar nu ne temem, pentru că avem un lot valoros şi trebuie să demonstrăm că nu suntem întâmplător pe primul loc“.

„Nu suntem încă promovaţi“

La rândul său, tehnicianul CSU, Gabi Balint, şi-a pus jucătorii în gardă în privinţa disputei din Zăvoi, punctând totodată că mai este cale lungă până în Liga I. „Noi nu suntem încă promovaţi, contează configuraţia play-off-ului, să vedem dacă intră Oltul sau Bistriţa. Apoi mai sunt alte 30 de puncte puse în joc. Toată lumea din club mă ajută şi împreună ne putem atinge obiectivul, aşa că trebuie să promovăm. Vâlcea este o echipă preocupată să joace, creează pericol pe benzi, N’Kongue se mişcă mult şi îşi creează oportunităţi. Noi trebuie să fim organizaţi, să le punem probleme. Să avem ocazii. La Vâlcea trebuie să jucăm ofensiv. În opinia mea, calitatea jucătorilor noştri este superioară vâlcenilor“, a spus Balint, la TVR 3.
„Sper să-l pot utiliza pe Varga la Vâlcea. O leziune fibrilară riscă să recidiveze şi nu vreau să-l pierd pentru play-off. El a început antrenamentele, luni s-a pregătit fără minge. Este pozitiv, vrea, iar în teren din punct de vedere al efortului este un exemplu. Echipa este pregătită fizic, dar este puţin cam lentă, îi lipseşte explozia. Am vorbit cu preparatorii să facă mai multe exerciţii legate de explozie. Chiar dacă va fi să sacrificăm meciul cu Mioveni, îmi doresc să facem zece zile de pregătire fizică şi tehnico-tactică bună înaintea play-off-ului. Stângă mi-a lăsat o echipă bine pregătită din punct de vedere tehnico-tactic, doar că eu prefer un joc perpendicular pe poartă, nu cu pase laterale. Până la urmă, destinaţia este poarta adversă, nu trebuie să mai plimbăm atât mingea stânga – dreapta şi invers. Chiar dacă am luat nouă puncte, jocul nostru nu este perfect, mai e de lucru“, a completat Gabi Balint.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS