24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportApe tulburi la Pandurii Târgu Jiu

Ape tulburi la Pandurii Târgu Jiu

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Piccolo, în minutul 90+2, cu o lovitură cu capul din faţa porţii.
Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Paraskevas, Erico, Momcilovici – Elton, Breeveld, Distefano – Ciucur (‘46, Nistor), Giusti (‘68, Buleică), Nicoară (‘71, Bud). Antrenor: Cristian Pustai.
CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Piccolo, Rada, Lopes – Monroy, Djokovici – Deac (‘85, Ammari), Rui Pedro (‘74, Negruţ), Costea (‘67, Tade) – Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă.
La finele jocului, antrenorul oltenilor, Cristi Pustai, căruia suporterii i-au cerut demisia, a pus înfrângerea pe seama absenţelor din lot. „Am pierdut la o fază fixă, acesta este fotbalul. Este foarte greu să joci pe teren propriu fără vârf de careu, pentru că nu ai spaţii. A lipsit şi Anton, el construia mult mai repede decât cuplul Nicandro – Elton. Să sperăm că îşi va reveni şi Giusti, în două săptămâni poate şi Matulevicius. Era bun şi un egal cu CFR, poate cel mai greu meci din acest campionat“, a afirmat Pustai, la Digi Sport. „Suporterii au fost învăţaţi poate cu alte jocuri, dar noi am adus multe puncte din deplasare, avem jucători de acest profil. Oamenii îmi cer demisia la fiecare etapă, dar mergem înainte să ne îndeplinim obiectivul, care se îndepărtează însă. Am primit acasă goluri foarte uşoare şi nu am reușit să înscriem. Am preferat să aşteptăm şi să plecăm pe contraatac, din păcate, centrarea şi ultima pasă au lăsat de dorit, nu am reuşit nici punctul să-l obţinem“, a completat Cristi Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS