10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM a Sbora(t-o) pe Carmen Amariei

SCM a Sbora(t-o) pe Carmen Amariei

http://www.youtube.com/watch?v=5-rbyg1m0uI

Fosta antrenoare Carmen Amariei a fost înlocuită în mare secret şi cu un plan bine pus la punct de conducerea SCM Craiova. Ieri, Amariei a primit interdicţia de a intra în club, în locul ei fiind adus profesorul Gheorghe Sbora, care va pregăti echipa până la terminarea campionatului.
Antrenamentul formaţiei feminine de handbal SCM Craiova a fost condus ieri de Sbora, la şedinţă asistând şi noul director al clubului, Victor Lazarciuc. Cum oficialii clubului SCM Craiova nu au oferit nici o informaţie presei, am aflat pe surse că tot ieri s-au purtat din nou negocieri cu Carmen Amariei pentru rezilierea contractului.
Gheorghe Sbora a ţinut o şedinţă în care le-a anunţat pe jucătoare că el va fi noul antrenor şi apoi a discutat cu câteva sportive în particular.
La finalul antrenamentului, noul antrenor a vorbit despre intenţiile sale la SCM Craiova, club la care a mai antrenat şi în 2007. „Am fost luat prin surprindere că echipa a ajuns în situaţia aceasta şi nu trebuia să se întâmple asta. Dacă era totul normal, lucrurile erau liniştite şi eu eram tot în sală pe scaun şi urmăream meciurile SCM Craiova. Am fost solicitat, sunt craiovean get-beget şi nu puteam să refuz. Îi port un respect deosebit lui Carmen Amariei, nu am nici o vină că s-a întâmplat aşa. Eu eram dator să răspund afirmativ la solicitarea conducerii SCM Craiova“, au fost primele reacţii ale tehnicianului SCM Craiova, Gheorghe Sbora.
Acesta s-a arătat mulţumit de modul în care au răspuns jucătoarele la cerinţe şi a evitat să vorbească despre viitorul său în cadrul clubului. „Sunt foarte mulţumit de modul în care au răspuns jucătoarele la primul antrenament. Fetele m-au înţeles, le-am înţeles şi eu că trec printr-o situaţie mai dificilă. Suntem la sfârşitul lunii martie, mai este destul până în vară. Important este ce vor face fetele. Niciodată nu m-au interesat rezultatele. Nu sunt obsedat de ele, mă interesează lucrul bine făcut. Dacă facem totul cum trebuie, apar şi rezultatele, iar dacă ne gândim doar la rezultat, nu au cum să nu apară greşelile. După rezultatele care au fost, echipa noastră este peste Neptun Constanţa. Dacă ne gândim la lipsurile pe care le avem, creează un plus pentru formaţia din Constanţa“, a precizat Sbora.
Aflată la primul sezon ca antrenor, Carmen Amariei a terminat sezonul regulat cu SCM Craiova pe locul 10, cu 19 puncte, urmând să joace pentru evitarea retrogradării cu Neptun Constanţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS