Acasă Sport Baschet (m) – Drăguşin: E o bucurie dublă pentru mine

Baschet (m) – Drăguşin: E o bucurie dublă pentru mine

La finalul partidei dintre SCM-U Craiova şi BC Timişoara, câştigată de olteni cu scorul de 75-60, pivotul Ionuţ Drăguşin, care a revenit pe teren după o pauză de şapte luni, cauzată de o accidentare, a declarat că este o bucurie dublă pentru el. “A fost un meci foarte greu, câştigat pe final. Este o dublă bucurie pentru mine. Am revenit după o perioadă foarte grea. Mă bucur nespus. Sper să merg pas cu pas şi să ajung în vârf de formă. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături în această perioadă din viaţa mea. Mai am o lună de pregătire. Voi fi 70-80 la sută apt în play-off”, a spus pivotul echipei craiovene.

Ionuţ Drăguşin a stat în teren aproape şase minute, a marcat cinci puncte şi o recuperare.

Dragan Petricevic, tehnicianul echipei BC Timişoara, a vorbit despre meci spunând că echipa bănăţeană nu merita să câştige, după cum a evoluat şi că elevii săi nu mai au aceeaşi determinare după ce au ratat play-off-ul.

“Am vorbit toată ziua că nu trebuie să lăsăm Craiova pe contraatac. Jucătorii nu mai au aceeaşi motivaţie şi ambiţie ca echipele care merg în play-off şi asta se simte. Acum aşteptăm să se termine campionatul. Nu putem spune că nu ne achităm de sarcini, nu am fost nişte figuranţi pe teren, dar se vede diferenţa între o echipă care merge în play-off şi una care aşteaptă să se încheie sezonul. Ne-am apropiat la opt puncte şi am avut o aruncare de trei puncte. Dacă înscriam ajungeam la cinci puncte, dar am fi pierdut în orice caz, pentru că nu meritam să câştigăm”.

Cu o atitudine de invidiat, Petricevic, un antrenor de succes în România, a spus că Timişoara merită locul pe care se află.: “În acest sezon e un loc meritat, nimeni nu ne-a obligat să fim acolo. Trebuie să fim cinstiţi. De când sunt în România aud mereu aceste declaraţii de alibi, de scuze. Noi am jucat în aşa manieră încât nu ne-am calificat în play-off. Este adevărat că din decembrie până acum am pierdut cinci meciuri după o repriză sau două de prelungiri sau în urma ultimei aruncări. La Oradea, la Asesoft. Probabil cu aceste victorii eram în play-off şi azi vedeaţi altă echipă. Dar nu putem spune că suntem pe un loc nemeritat. Trebuie să ne asumăm acest lucru dacă suntem bărbaţi şi la anul să facem o echipă pe care Timişoara o merită”.

După partida din această seară, SCM-U a urcat pe locul patru, cu 41 de puncte, iar Timişoara este pe locul 8, cu 36 de puncte, dar majoritatea meciurilor din această rundă se vor juca mâine.

Craiova va juca în ultima etapă din sezonul regulat pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploieşti.

Exit mobile version