8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Dumitru: Putem să câştigăm la Bistriţa

Florin Dumitru: Putem să câştigăm la Bistriţa

După eşecul de la Severin cu CS Mioveni, scor 2-3, jucătorii de la FC Universitatea Craiova au avut sâmbătă o zi liberă, iar de ieri au revenit la antrenamente. Astăzi pleacă spre Bistriţa, iar miercuri, de la ora 15.00, va fi programat meciul care ar putea lămuri, în mare măsură, echipa care are şanse să prindă play-off-ul. Team-managerul echipei, Florin Dumitru, s-a arătat mulţumit de prestaţia jucătorilor şi aşteaptă să apară şi victoriile.
„Meciul cu Mioveni a fost destul de bun. Păcat că am pierdut. Acum sper să scoatem maximum din deplasarea de la Bistriţa. Va fi un joc greu, dar ne putem impune. Băieţii au arătat că sunt la un nivel de joc bun şi putem câştiga în faţa oricărui adversar din seria noastră. Important este să ne concentrăm la finalizare şi să nu mai ratăm atât de mult“, a afirmat Florin Dumitru, pentru GdS.
Team-managerul FCU a precizat că formaţia pe care o conduce mai are de disputat cinci partide din sezonul regulat, nu patru aşa cum ar fi normal. „Am înţeles că jocul FC Olt Slatina va fi reprogramat pentru că suntem în litigiu cu FRF şi nu îl putem pierde la «masa verde» cu 3-0. Sunt 15 puncte în joc şi avem de recuperat două puncte. Dacă vom câştiga meciurile de acasă, avem o şansă în plus să terminăm în primele şase. Acesta este obiectivul şi încercăm să îl realizăm, dacă nu vom reuşi nu va fi o tragedie, mai ales dacă ne gândim cu ce probleme s-a confruntat echipa în acest sezon. Noi sperăm până la capăt şi băieţii vor lupta pentru a obţine cât mai multe victorii“, a punctat Florin Dumitru.
Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, FC Universitatea se află pe locul opt, cu 23 de puncte, cu două mai puţin decât Olimpia Satu Mare, care ocupă locul şase. Alb-albaştrii vor mai avea de jucat cu UTA şi Metalul Reşiţa, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa şi cu ASA Târgu Mureş, în deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS