Acasă Sport Meci de palmares cu kosovarii

Meci de palmares cu kosovarii

Baschetbaliştii de la SCM-U joacă astăzi, cu Sigal Priştina, pe teren propriu, de la ora 19.00, în ultima lor reprezentaţie în sezonul regulat al Ligii Balcanice. Cu şanse minime de calificare în play-off, echipa din Bănie vrea să câştige meciul cu kosovarii, posibil ultimul din această competiţie.

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, formaţia Sigal Priştina din Kosovo, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Balcanice. Oltenii mai au doar şanse teoretice de calificare în play-off, ocupând locul şapte, cu 21 de puncte, dar echipele din spatele lor au mai puţine meciuri disputate. Sigal Priştina se află pe locul doi, cu 23 de puncte, la fel ca Levski Sofia, şi cu trei mai puţin decât liderul Galil Gilboa (Israel). Cu o victorie în Bănie, echipa din capitala statului Kosovo îşi consolidează locul doi, care duce direct în Final-Four-ul competiţiei.
Debutantă în această competiţie, SCM-U Craiova a obţinut în cele 15 partide disputate şase victorii, dintre care una singură în deplasare, chiar pe terenul celor din Priştina (scor 83-72), după un joc în care oltenilor le-au intrat mai toate aruncările de trei puncte.
SCM-U vine după o serie bună în campionat, victorii cu Sibiu şi Mediaş pe teren propriu şi sunt liniştiţi în ceea ce priveşte calificarea în play-off din Liga Naţională.
Despre confruntarea de astăzi, Marius Toma, managerul echipei craiovene, a spus că obiectivul lui Travis Bureau şi al colegilor săi este victoria.
„Este un meci serios şi îl tratăm ca atrare. Nu mergem cu jumătăţi de măsură. Când joci în Polivalentă în faţa propriilor suporteri, obiectivul nu poate fi decât victoria. În funcţie de rezultatele celorlalte formaţii, acesta poate fi ultimul meci pentru noi în Liga Balcanică“, a punctat Toma, pentru GdS.
Sigal Priştina, echipă de asemenea debutantă în Liga Balcanică, are nouă victorii şi cinci înfrângeri.
Cu prilejul meciului dintre SCM-U Craiova şi Sigal Priştina, în holul Sălii Polivalente este organizată astăzi şi mâine o expoziţie comună de grafică şi fotografie a doi artişti din Kosovo, prof. Shyqri Nimani (grafician) şi Hazir Reka (fotograf). Vernisajul face parte din seria manifestărilor dedicate „Săptămânii culturii kosovare în România“.

Se organizează deplasare pentru suporteri la Piteşti

Baschetbaliştii de la SCM-U vor juca sâmbătă, la Piteşti, cu BCM, la ora 18.00, în antepenultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naţionale. Pentru că este una dintre cele mai scurte deplasări din campionat, suporterii formaţiei alb-albastre sunt invitaţi de către clubul SCM la meci. Cei care doresc să meargă la meci sunt rugaţi să trimită la adresa de mail info@baschetcraiova.ro o copie de pe cartea de identitate şi numărul de telefon.

Exit mobile version