17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU pregăteşte asaltul pentru promovare

FCU pregăteşte asaltul pentru promovare

Jucătorii de la FC Universitatea Craiova continuă pregătirea pe plan local pentru partida din etapa viitoare, de la Severin, cu CS Mioveni. În ciuda faptului că echipa a coborât de pe locurile de play-off şi a ajuns pe poziţia a opta, team-managerul formaţiei din Bănie, Florin Dumitru, este convins că fotbaliştii săi vor reuşi să realizeze promovarea în prima ligă. „Faptul că am ajuns în play-out este ceva trecător. Pot să vă spun că nu doar vom ajunge în play-off, ci vom reuşi chiar promovarea în Liga I. Acesta este obiectivul şi trebuie să îl realizăm. Avem o echipă puternică şi am ajuns la un potenţial destul de bun din punct de vedere al pregătirii. Uşor, uşor am recuperat perioada în care nu ne-am pregătit şi lucrurile merg bine. Sper ca din etapa viitoare să vină şi victoria, ar fi important pentru moral şi, evident, am reveni acolo unde ne este locul, în play-off“, a precizat team-managerul FCU, Florin Dumitru, pentru GdS.
Fotbaliştii pregătiţi de Dragoş Bon au efectuat ieri două şedinţe de pregătire, iar de astăzi vor face câte un antrenament. Joi se va pleca spre Severin, iar vineri, de la ora 16.00, pe stadionul „Municipal“, se va desfăşura meciul cu CS Mioveni, din cadrul etapei a 18-a.
După eşecul de la Vâlcea, cu CSM, cu scorul de 1-0, FC Universitatea Craiova a coborât pe locul opt în clasamentul Ligii a II-a, seria 2, fiind la două lungimi distanţă de ultima poziţie care ar permite accesul în play-off.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS