Acasă Sport Pandurii, obligată să câştige

Pandurii, obligată să câştige

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni astăzi, de la 21.00 (Digi Sport), pe teren propriu, pe Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 23-a din Liga I.
Fără victorie în primele meciuri oficiale din 2014, echipa pregătită de Cristi Pustai este nevoită să se impună pentru a mai spera la prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Europa.
„Trecem printr-o perioadă mai grea. Este important să câştigăm acest joc pentru a ne descătuşa. Vedem atunci dacă va fi un avantaj sau dezavantaj că au schimbat antrenorul“, a afirmat tehnicianul gorjenilor, Cristi Pustai.
Pentru această întâlnire, Pustai va avea şi o serie de jucători indisponibili: pe lângă Elton, Predescu şi Matulevicius, accidentaţi de mai mult timp, va lipsi şi Paul Anton, care a suferit o ruptură musculară.
Pe de altă parte, ultima achiziţie a gorjenilor, atacantul argentinian Maximiliano Giusti, ar putea debuta în tricoul echipei Pandurii Târgu Jiu în meciul cu ilfovenii, antenorul Cristi Pustai confirmând că va avea drept de joc: „I-a venit cartea verde argentinianului, poate va debuta cu Chiajna“.

Exit mobile version