6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie importantă pentru play-off

Victorie importantă pentru play-off

http://www.youtube.com/watch?v=eGwuOiLY9o0

\n

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au obţinut aseară o victorie importantă, impunându-se în disputa de pe teren propriu cu puternica echipă CSU Atlassib Sibiu, scor 61-50 (22-10, 13-13, 13-15, 13-12), într-un joc restant din cadrul etapei a 20-a a Ligii Naţionale.
Milan Nisic, antrenorul oltenilor, a mizat pe jucătorii: Bureau (15 puncte), Căpuşan (2), Seals (18), Tyler (8), Sokk (6), Kovac (10), Babic (2), B. Popescu.
După această victorie, în faţa unui adversar care pierduse doar patru meciuri în acest sezon, craiovenii au acumulat 36 de puncte şi a egalat în clasament formaţia de pe locul cinci, „U“ Cluj. Astfel, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, alb-albaştrii păstrează şanse mari să se califice în play-off-ul competiţiei. În ciuda înfrângerii suferite în Bănie, CSU Atlassib Sibiu a urcat pe prima poziţie în clasament, la egalitate de puncte cu CSU Asesoft Ploieşti.
Următoarea partidă pentru Travis Bureau şi colegii săi va fi sâmbătă (ora 19.00), tot în Polivalentă, cu Gaz Metan Mediaş. Cu prilejul acelui meci va avea loc şi o acţiune umanitară pentru o elevă de la Şcoala „Sfântul Dumitru“, Simona Moanţă.

Baschetbalistele, învinse şi de Rapid

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova a pierdut cu scorul de 86-62, partida susţinută ieri, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, cu Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a 24-a din Liga Naţională. Meciul a a avut două reprize diametral opuse. Dacă în prima, bucureştencele au dominat categoric, în partea secundă oltencele au revenit, însă nu au putut recupera diferenţa. Pentru SCM-CSS Craiova au evoluat sportivele: I. Moţăţeanu (22 de puncte), J. Ninu (20), A. Olteanu (6), I. Tinca, M. Minculeasa, M. Pirnea (câte 4) şi R. Matei (2). După acest rezultat, echipa pregătită de Daniel Vasile a rămas pe ultimul loc, cu 25 de puncte, iar în etapa viitoare va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi din localitate.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS