11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStângă, reconfirmat

Stângă, reconfirmat

Semieşecul înregistrat sâmbătă, la Satu Mare, cu Olimpia, nu le-a picat prea bine celor din conducerea CS Universitatea Craiova, dar nu s-a pus problema demiterii lui Ovidiu Stângă din funcţia de antrenor principal, aşa cum a relatat ieri o parte din presa centrală. Directorul general al grupării alb-albastre, Gheorghiţă Geolgău, a admis că s-a făcut o analiză a ultimelor meciuri şi că rezultatul nu este cel aşteptat, dar a afirmat că „Olandezul“ are mână liberă în continuare.
„Toată lumea e supărată, dar nu s-a pus problema demiterii lui Ovidiu Stângă. Am făcut o analiză a ultimelor cinci meciuri cu posibilele contracandidate din play-off şi am constatat că din 15 puncte puse în joc am obţinut doar 5. Am pierdut cu Gloria Bistriţa şi cu ASA Târgu Mureş, am câştigat cu Reşiţa şi am remizat cu FCU şi cu Satu Mare, deci nu putem fi bucuroşi. Să nu fiu înţeles greşit, ne interesează toate meciurile din campionat, dar în mod special cu potenţialele adversare din play-off, pentru că acolo se joacă practic promovarea. Din păcate, nu stăm prea bine în clasamentul play-off-ului şi trebuie să fim atenţi la fiecare pas făcut de acum înainte. Repet, nu s-a pus în discuţie nici o clipă schimbarea băncii tehnice, dar sunt publicaţii cărora le place să speculeze şi să dea idei, fără ca nouă să ni se ceară opinia. Ovidiu Stângă a făcut programul de pregătire din această săptămână şi obiectivul nostru pe termen scurt este să câştigăm meciul de sâmbătă, cu UTA“, a declarat Gheorghiţă Geolgău, pentru GdS.
Conducătorul CSU a mai spus că a lămurit problema şi cu Dacian Varga, care nu a prins lotul pentru meciul de la Satu Mare, mijlocaşul urmând să aibă două-trei zile un program special de pregătire, urmând ca pe final să se antreneze normal, alături de colegi. „Am discutat astăzi (ieri – n.r.) din nou cu Dacian şi nu sunt probleme. El a fost supărat că nu a fost luat la Satu Mare, dar a recunoscut că nu era foarte bine pregătit, pentru că venea după răceala aia, şi i-a trecut. Astăzi (ieri – n.r.) şi mâine (astăzi – n.r.) se va pregăti separat, sub supravegherea unuia dintre preparatorii fizici, urmând ca după aceea să intre în program normal. De el depinde dacă va face parte din lotul pentru meciul de la Arad, dar nu cred că vor fi probleme“, a punctat Gheorghiţă Geolgău.

„Nu m-am văzut de un an cu Adrian“

La rândul său, Ovidiu Stângă a spus că nu-şi simte  postul ameninţat şi că este concentrat asupra viitoarei partide, pe care nu concepe să nu o câştige. „Am văzut undeva un «scenariu» că m-aş fi întâlnit cu Adrian (Mititelu – n.r.) şi că de asta se vorbeşte despre demiterea mea. Nu este aşa, eu nu m-am văzut cam de un an cu Adrian, iar legat de demitere nu ştiu nimic. Mi-am dorit foarte mult să câştigăm cu Târgu Mureş şi cu Satu Mare, dar, din păcate, nu am reuşit, deşi ne-am creat foarte mult ocazii de gol, mai ales la ultimul meci. Mergem înainte, o să ne pregătim bine şi vom încerca să câştigăm cu UTA şi cu celelalte competitoare pentru a ne atinge obiectivul“, a declarat Ovidiu Stângă, pentru GdS.
CSU Craiova şi-a reluat ieri după-amiază pregătirea în vederea susţinerii partidei cu UTA, de la Arad, programată sâmbătă, de la ora 11.00. Pleşan şi compania vor susţine astăzi două şedinţe, de la 10.00 şi 15.30, mâine una singură, de la ora 10.00, iar joi de la 11.00. Ultimele „retuşuri“ vor avea loc vineri, de la ora 11.00, acest antrenament urmând să se desfăşoare la Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS