10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Ovidiu Stângă şi-a reziliat contractul cu CSU (UPDATE)

Fotbal – Ovidiu Stângă şi-a reziliat contractul cu CSU (UPDATE)

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, se află în drum spre Bucureşti, urmând ca după-amiază să se întâlnească cu unul dintre finanţatorii grupării, Mihai Rotaru, şi să discute despre viitorul său la echipă. „Olandezul” a afirmat pentru GdS că nu se gândeşte să renunţe la postul său, dar că este posibil să nu mai fie dorit. „Se tot vorbeşte despre plecarea mea şi momentan mie nu mi s-a comunicat nimic. Acum sunt în drum spre Bucureşti, pentru că a venit Mihai (Rotaru – n.r.) din America şi voi avea o discuţie cu el la ora 17.00. Repet, eu nu vreau să plec, dar nu pot să ştiu ce gândesc finanţatorii. Vom discuta şi vom şti până deseară ce e de făcut”, a declarat Ovidiu Stângă, pentru GdS.

Napoli: Nu este adevărat că voi semna cu CSU

Unul dintre numele vehiculate în Bănie ca posibil înlocuitor al lui Ovidiu Stângă este Nicolo Napoli, antrenorul din acte al rivalei FC Universitatea. Contactat telefonic, Nicolo Napoli a afirmat că nu a fost întrebat de nimeni de la CSU dacă vrea să preia echipa şi a punctat că nu este interesat de postul lui Ovidiu Stângă. „Am citit şi eu pe internet şi am văzut că sunt noul antrenor al CSU. Eu nu ştiu nimic. Întrebaţi-l pe colegul vostru care a scris pe site-ul respectiv. Nu am vorbit cu nimeni de la CSU şi nici nu mă duc acolo. Nu este adevărat că voi semna cu CSU. Eu sunt antrenor profesionist şi sunt dispus să discut cu cine este interesat de serviciile mele, dar momentan nici nu mi-am încheiat contractul cu FCU. Mititelu l-a confirmat pe Bon ca antrenor principal, pe mine nu m-a sunat să vorbim ca să reziliem înţelegerea… Eu nu ştiu de ce se fac asemenea speculaţii cu CSU”, a declarat Nicolo Napoli, pentru GdS.
Un alt tehnician aflat pe lista finanţatorilor CSU este Sorin Cârţu, dar fostul mare atacant al Craiovei nu a răspuns la telefon.

 

UPDATE, ora 18.10: Despărţire pe cale amiabilă

Directorul general al CS Universitatea Craiova, Gheorghiţă Geolgău, a afirmat, pentru GdS, că întâlnirea dintre Ovidiu Stângă şi finanţatorii echipei s-a soldat cu rezilierea contractului antrenorului. „Ovidiu Stângă a avut o întâlnire astăzi cu finanţatorii echipei, s-a făcut o analiză a rezultatelor, şi s-a decis, de comun acord, să se rezilieze contractul antrenorului. Cred că în câteva ore vom şti cine este noul tehnician al echipei. Eu am propus trei nume, dar nu vreau să le fac publice acum”, a declarat Gheorghiţă Geolgău, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS