20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞi-au revenit în play-off

Şi-au revenit în play-off

Formaţia feminină de volei a SCM-U Craiova a făcut un pas foarte mare pentru salvarea de la retrogradare, învingând sâmbătă, în deplasare, pe CSM Lugoj, cu 3-2, pe seturi 25-17, 25-18, 14-25, 17-25 şi 15-12, într-un joc din prima etapă a play-off-ului Diviziei A1. După un meci electrizant, cu răsturnări de situaţie, fetele pregătite de Alexandru Cosma pot să aibă mai multă încredere înaintea duelului care ar putea fi decisiv miercuri, tot cu CSM Lugoj.
Tehnicianul SCM-U, Alexandru Cosma, a fost mulţumit de rezultat şi aşteaptă ca voleibalistele să confirme forma bună pe teren propriu. „Am tratat meciul cu seriozitate şi am câştigat primele două seturi într-o manieră categorică. Apoi fetele s-au relaxat şi gazdele au reuşit să egaleze la seturi. În «decisiv» ne-am revenit şi ne-am impus cu 15-12. Acum sper să fructificăm avantajul propriului teren şi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei“, a punctat Alexandru Cosma, pentru GdS.
Dacă vor câştiga disputa cu Lugojul, oltencele vor lupta în grupa locurilor 5-8, urmând să întâlnească echipa de pe locul cinci. Dacă vor învinge din nou, fetele lui Alex Cosma vor juca pentru locurile 5-6, iar dacă vor pierde pentru poziţiile 7-8.
Meciul de miercuri, dintre SCM-U Craiova şi CSM Lugoj se va juca în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, cel mai probabil de la ora 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS