7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPas mare pentru locul doi

Pas mare pentru locul doi

Echipa feminină de fotbal Real Craiova a obţinut ieri, la Timişoara, o victorie foarte importantă cu 1-0, în faţa grupării CFR, din localitate, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a din Superliga Naţională. Unicul gol al întâlnirii, prima din anul 2014, a fost marcat de Iulia Obreja, în minutul 41. Tehnicianul Sorin Pătraşcu a utilizat următoarele jucătoare: Bertea – Tomescu, Comănoiu, Ristache, Cl. Buză (‘79, Simion) – Stanciu, Cosma, Cojocaru (‘90, Ioniţă), Hornea (‘83, Pozmac) – A. Peşu (‘88, Dinescu) şi Obreja (‘72, Mădălina Nicu).
La finalul partidei, antrenorul Sorin Pătraşcu şi-a felicitat fetele pentru evoluţia din Banat. „A fost o victorie muncită în faţa unui adversar dificil. Cele trei puncte ne distanţează de Timişoara şi s-ar putea să avem avans de cinci puncte faţă de FCM Târgu Mureş. Felicit jucătoarele pentru modul în care au luptat“, a afirmat Sorin Pătraşcu, pentru GdS.
După acest rezultat, Real Craiova a acumulat 24 de puncte şi a urcat pe locul doi, iar în etapa viitoare, pe 16 martie, va primi replica echipei FC Brazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS