17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii s-au impus la Turneul Campionilor

Craiovenii s-au impus la Turneul Campionilor

La Braşov s-a desfăşurat recent prima ediţia a Turneului Campionilor Tenis Partener, la dublu masculin, într-o atmosferă relaxată, cu tenis de calitate şi condiţii excelente de joc oferite de Tenis Arena din localitate. Printre echipele câştigătoare s-au aflat şi două perechi din Craiova.
Proba de nivel 7 a fost adjudecată de Mădalin Mihai, alături de Dan Duţescu, care i-au învins în finală pe Bogdan Moldovan şi Ovidiu Raţiu, cu scorul de 7-5, 6-4. „A fost un concurs destul de dificil, toate echipele erau foarte bune, primele din ţară, deoarece aceasta era o condiţie de participare. Am jucat întâi în grupe, ne-am clasat pe primul loc, apoi am mai disputat alte trei meciuri, în sferturi, semifinale şi finală. Din păcate, în drumul spre semifinale am eliminat altă pereche din Craiova“, a declarat unul dintre câştigători, Dan Duţescu.
La nivelul 6, Ovidiu Popescu şi Sarmis Ionescu au câştigat, în ultimul act, în faţa echipei Bogdan Blaj/ Victor Vonica, scor 7-5, 6-2. La sfârşitul evenimentului, totul a culminat cu tradiţionala festivitate de premiere a ocupanţilor podiumului, în aplauzele asistenţei.
Conform regulamentului Tenis Partener (clubul tuturor amatorilor de tenis din România), fiecare jucător îşi estimează potenţialul, acordându-şi o notă, de la 5 la 9, corespunzătoare unui nivel de joc. Nivelul 5 corespunde începătorilor, în timp ce nivelul 9 se apropie cel mai mult de tenisul de performanţă. Jucătorii pot promova, respectiv pot retrograda de la un nivel la altul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS