14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, după puncte în Capitală

Oltenii, după puncte în Capitală

ACS Podari, ACS Viitorul Municipal Craiova şi FC Balş evoluează astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, cu echipe din zona Bucureştiului, vizând punctele puse în jocuri.

Trei echipe din Oltenia susţin astăzi, de la 15.00, partide în zona Capitalei, în etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 3. Cel mai greu joc îl va avea FC Balş, cu liderul Juventus, într-un duel care ar fi trebuit să fie un adevărat derbi pentru promovarea în eşalonul secund. În ciuda problemelor pe care le are, antrenorul bălşenilor, Victor Naicu, crede că echipa lui se poate impune în faţa grupării aflate pe primul loc.
„Ne aşteaptă un meci foarte greu, poate cel mai greu din acest sezon, cu echipa de pe primul loc, dar mergem să câştigăm şi poate vom reuşi acest lucru. Noi am evoluat în tur mai bine în deplasare decât acasă. Pentru mine şi acum este un derbi pentru primele locuri, chiar dacă trecem prin momente mai grele“, a afirmat Victor Naicu, pentru GdS.
Tehnicianul oltenilor a recunoscut că obiectivul formaţiei sale s-a schimbat după problemele din pauza competiţională, dar speră să termine pe un loc de play-off. „Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, însă eu îmi doresc să terminăm în play-off. Asta ar însemna că vom rămâne în Liga a III-a fără să avem emoţii. Oricum, noi vom porni în dezavantaj faţă de majoritatea echipelor pentru că nu am avut o perioadă de pregătire adecvată“, a mai precizat Naicu, care nu va putea conta în jocul de astăzi pe Niţă, Sandu (ambii suspendaţi) şi pe Badea, care este accidentat.

Patru absenţi
pentru podăreni

După jocul din etapa trecută cu CS Tunari, pentru ACS Podari va urma un nou meci cu o aspirantă la play-off, Metaloglobus Bucureşti (locul 7), care evoluează pe stadionul din Clinceni. Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea nu va putea utiliza patru jucători, Orban, Dreşcă şi Preda fiind suspendaţi, iar Răduţ – accidentat.
Cu toate acestea, tehnicianul podărenilor susţine că va ţinti victoria în Capitală. „Vom avea un joc foarte greu, cu o echipă care se luptă să ajungă în play-off. Dacă mă gândesc ce absenţe avem, aş putea spune că m-ar mulţumi şi un egal, însă noi am pregătit meciul să îl câştigăm. Din păcate, problemele de lot ne joacă feste şi nu putem alinia cel mai bun unsprezece. De la partida cu Metaloglobus ne putem aştepta la orice, este deschisă oricărui rezultat“, a punctat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

ACSVM luptă
împotriva „câinilor“

A treia echipă din Oltenia, ACS Viitorul Municipal Craiova, evoluează astăzi, de la ora 15.00, la Cernica, împotriva grupării Dinamo II Bucureşti. Antrenorul craiovenilor, Alin Gavrilă, consideră că poate obţine un rezultat pozitiv în faţa grupării „alb-roşii“. „Aşa cum am mai spus, am reluat sezonul având meciuri grele. După Juventus, mergem la Dinamo, altă formaţie importantă a seriei. Am înţeles că au jucători tineri în lot şi vom încerca să jucăm cât mai bine şi, de ce nu, să facem o surpriză“, a subliniat tehnicianul Alin Gavrilă, care nu va conta pe aportul atacantului Lucian Scarlat, aflat sub tratament.
Ultima formaţie din Oltenia care va evolua în etapa a 17-a din Liga a III-a, seria 3, va fi CS Vişina Nouă, aceasta urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul „Sportul“, din localitate, pe CS Tunari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS