11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa SCM, vorbele trec, oamenii rămân

La SCM, vorbele trec, oamenii rămân

După câteva zile de agitaţie, la Sport Club Municipal Craiova domneşte, din nou, liniştea. Luni, echipa feminină de handbal a clubului finanţat de municipalitatea craioveană pierdut la „masa verde“ meciul, din Sala Polivalentă, cu HCM Baia Mare. Arbitrii nu au mai dat drumul la joc, deoarece handbalistele echipei oltene nu aveau vize medicale pe carnetele de joc. Era al doilea meci din acest sezon pierdut de SCM la „masa verde“. După gafa organizatorică de luni, doar directorul general al clubului, Bogdan Bălan, şi-a dat demisia, acesta prezentându-se marţi dimineaţă la sediul primăriei. Gestul lui Bălan vine după ce, în seara meciului, primarul Craiovei a cerut demisia întregii conduceri a SCM Craiova, în frunte cu antrenoarea Carmen Amariei. 

Miercuri, Lia Olguţa Vasilescu a avut o întâlnire cu directorul demisionar aflat în preaviz, Bogdan Bălan, cu „adjunctul“ Ion Popescu şi cu antrenoarea Carmen Amariei, dar se pare că lucrurile nu s-au finalizat. Se pare că primăriţa nu a fost prea convingătoare şi Amariei a rămas în funcţie. Conform unor surse din interiorul clubului, lui Carmen Amariei i s-a cerut demisia, însă nu a vrut să audă de acest lucru motivând că nu ar fi greşit cu nimic. Ea ar fi spus că este plătită să antreneze echipa, nu să se ocupe de detalii organizatorice.
Până în prezent, clubul nu a trimis vreun comunicat de presă în care să precizeze ce decizii s-au luat.
Şi informaţia că directorul Bogdan Bălan şi-a anunţat demisia a fost aflată tot pe surse. Singura reacţie oficială a fost a reprezentantului Primăriei Craiova în relaţia cu mass-media, Ionuţ Pârvulescu, acesta răspunzând ieri sec: „Doar directorul Bogdan Bălan şi-a prezentat demisia, ceilalţi momentan nu. Vom vedea ce vom face în zilele următoare“.
Carmen Amariei a continuat să pregătească sportivele din Bănie pentru partida de duminică, din deplasare, cu CSM Bucureşti, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Până la urmă, pentru gafele de organizare ale grupării de handbal a SCM Craiova până acum a plătit doar directorul Bogdan Bălan. Spectatorii vor rămâne doar cu posibila consolare că şi-au primit banii pe bilet. Sunt şanse mari ca la meciul următor să o vadă pe antrenoare dând indicaţii de pe margine. Carmen Amariei şi Bogdan Bălan nu au putut fi contactaţi pentru a confirma dacă fosta câştigătoare a Ligii Campionilor va mai pregăti echipa până la finalul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS