13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu: Trebuie să câştigăm la Satu Mare

Beldeanu: Trebuie să câştigăm la Satu Mare

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu (foto), a împlinit miercuri 63 de ani. În prezent scouter la CS Universitatea Craiova, „Vulpea“ a afirmat că îşi doreşte foarte mult ca oraşul Craiova să aibă din nou o echipă competitivă la nivelul primei scene şi îşi pune mari speranţe în trupa lui Ovidiu Stângă în acest sens.
„Îmi doresc foarte mult ca la sfârşitul acestui sezon să sărbătorim promovarea în Liga I a CS Universitatea. Oraşul Craiova trebuie să redevină o forţă în fotbalul românesc, iar CSU are putere financiară şi oameni pricepuţi, care să găsească drumul spre performanţă. Din păcate, am început prost returul de campionat, am fost învinşi acasă de ASA Târgu Mureş, în repriza a doua am avut o evoluţie ruşinoasă, dar trebuie să mergem mai departe. S-a stat şi s-a reflectat asupra greşelilor, acum trebuie să strângă rândurile şi să-şi vadă de treabă. Va fi un meci greu cu Olimpia Satu Mare, dar băieţii lui Stângă trebuie să câştige sâmbătă şi să arate că au un caracter puternic. Eu cred că putem câştiga“, a spus Aurică Beldeanu, pentru GdS.
Întrebat despre cealaltă echipă a Craiovei, FC Universitatea, Aurică Beldeanu a afirmat că nu crede că trupa lui Dragoş Bon va avea puterea să lupte pentru Liga I. „Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo, că n-au unde să se antreneze, că joacă departe de Craiova… Nu cred că are puterea să promoveze, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Le urez baftă“, a spus Beldeanu.
Aurică Beldeanu este unul dintre jucătorii emblematici ai Universităţii Craiova, echipă pentru care a activat ca mijlocaş între 1976 și 1985, câştigând două de titluri de campion ale României (1979-1980 și 1980-1981) și patru Cupe ale României (1977, 1978, 1981 şi 1983). A evoluat 354 de meciuri în Divizia A, marcând de 44 de ori, a bifat 18 selecţii la naţională, reuşind un gol, iar în cupele europene a jucat în 28 de partide, punctând de cinci ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS