11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - EXCLUSIV: Eugen Trică a refuzat-o pe FC Universitatea

Fotbal – EXCLUSIV: Eugen Trică a refuzat-o pe FC Universitatea

Finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu a reuşit să-l convingă pe Eugen Trică să preia banca tehnică a echipei, ginerele lui Ilie Balaci refuzând propunerea motivând că este în litigiu cu UTA Arad. „Am vorbit aseară (joi – n.r.) cu domnul Mititelu şi i-am mulţumit că s-a gândit la mine, însă eu sunt în litigiu cu UTA şi nu pot să plec la o altă echipă. Din acelaşi motiv nu am mers nici la Farul Constanţa. Ştiu în ce situaţie se află FC Universitatea Craiova, însă din punctul meu de vedere nu se refuză niciodată, indiferent de condiţii. Momentan nu se pune problema să vin, dar în viitor, când se va putea, nu voi refuza”, a declarat Eugen Trică, pentru GdS.

Apropiaţii fostului decar al Ştiinţei susţin ideea că acesta ar fi în „cărţi” la Concordia Chiajna, varianta aceasta fiind agreată din două motive: primul ar fi că este lângă Bucureşti, adică lângă casă, al doilea că este vorba de o echipă de Liga I cu condiţii foarte bune de pregătire.

Napoli se dă cu CSU

Antrenorul din acte al FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a afirmat astăzi că nu a mai fost contactat de Adrian Mititelu de la despărţirea de săptămâna trecută, punctând că mâine va fi prezent în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la derbiul Ligii a II-a, seria a 2-a: CS Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureş. „Diseară vin în Craiova, iar mâine, probabil, voi vedea meciul CSU – ASA Târgu Mureş. De când a renunţat la mine nu am mai vorbit cu domnul Mititelu. Nu ştiu ce se va întâmpla. Nu am de ce să vorbesc cu domnul Mititelu, el m-a dat afară…”, a declarat Nicolo Napoli, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS