10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTabăra Pătraşcu-Neagoe i-a pus o contră lui Silviu Bogdan

Tabăra Pătraşcu-Neagoe i-a pus o contră lui Silviu Bogdan

\n

Procesele dintre vechea şi actuala conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj (AJF) continuă, recent Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova dându-le speranţe lui Sorin Pătraşcu şi Nicu Neagoe că ar putea câştiga unul dintre procesele pe care le au în instanţă cu Silviu Bogdan.
Instituţia mai sus amintită i-a dat dreptate fostului vicepreşedinte al AJF Dolj, Sorin Pătraşcu, în dosarul nr. 8895/P/2012, privind organizarea Adunării Generale Extraordinare a AJF Dolj, în care Silviu Bogdan şi echipa sa erau aleşi la conducerea fotbalului „mic“. Magistraţii au decis să sesizeze judecătorul de cameră preliminară şi să propună desfiinţarea parţială sau totală a mandatelor de prezentare a cinci cluburi, care au fost în sală în momentul scrutinului: Sporting Leu, Flacăra Moţăţei, Inter Junior Craiova, Luceafărul Ghidici şi Sporting Seaca de Pădure.
Conform soluţiei adoptate de Parchet, există posibilitatea să se desfiinţeze parţial sau total tabelul nominal cu delegaţii participanţi la Adunarea Generală Extraordinară a AJF Dolj, dar şi procesul-verbal întocmit de Adunarea Generală Ordinară cu nr. 1/25.02.2012 a forului fotbalistic. Totodată, s-a propus şi confiscarea ştampilei contrafăcute a Asociaţiei Sportive Flacăra Moţăţei. Pe de altă parte însă, anul trecut, Tribunalul Dolj a aprobat noul statut al AJF Dolj, ceea ce presupune că luptele din instanţă nu se vor opri aici.

„Vor fi din nou alegeri“

După ultima decizie a Parchetului, fostul vicepreşedinte al AJF Dolj, Sorin Pătraşcu, consideră că în scurt timp va reveni la cârma fotbalului doljean. „După un an şi jumătate de investigaţii şi cercetări, Poliţia, Institutul de Expertiză Grafologică şi, în final, Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, prin Ordonanţa nr. 1002/2014, în baza probelor administrate (mandate false, ştampile contrafăcute, înscrisuri, semnături şi persoane care nu aveau drept de vot) au dispus, printre altele, clasarea cauzei penale, care pentru noi nu era benefică. Cel mai important lucru a fost că se vor desfiinţa procesul-verbal şi hotărârea Adunării Generale Ordinare a Comitetului de Iniţiativă al AJF Dolj, din 25.02.2012, în care numitul Bogdan Cornel Silviu a fost ales preşedinte. Ce va urma este simplu: Judecătoria Craiova va hotărî anularea documentelor mai sus menţionate, revenirea la sediul AJF Dolj a subsemnatului şi a preşedintelui Nicu Neagoe şi, cel mai probabil, organizarea, de către Comitetul Executiv, de noi alegeri, corecte şi democratice“, a afirmat Sorin Pătraşcu, pentru GdS.  
În replică, actualul preşedinte al AJF Dolj, Silviu Bogdan, a subliniat faptul că se va supune deciziilor instanţei, dar doar în momentul în care se va da un verdict. „Nu ştiu nimic de acele mandate. Nu mi-a adus nimeni la cunoştinţă aşa ceva şi nu am ce să comentez. Ceea ce va decide instanţa, aia se va întâmpla. Dacă se va hotărî să se facă alegeri, le vom organiza din nou“, a precizat Silviu Bogdan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS