11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Balş s-a dezlănţuit cu Bistreţul

FC Balş s-a dezlănţuit cu Bistreţul

Divizionara C FC Balş s-a impus  sâmbătă cu scorul de 6-1 în faţa revelaţiei Ligii a IV-a Dolj, Dunărea Bistreţ, într-un meci amical care s-a desfăşurat pe stadionul „Parc“. Golurile gazdelor au fost reuşite de Cr. Niculescu, Badea, Florica, Ghiţă, Sârbu şi Chira, în timp ce pentru oaspeţi a punctat C. Marin.
Antrenorul gazdelor, Victor Naicu, a început jocul în următoarea formulă: Dragu – Marinaş, Sandu, Preda, Sârbu – Niţă, Oct. Trăistaru, Badea, Turcin – Niculescu, Florica. Au mai jucat: Relea, Buşică, R. Stancu, Ghiţă şi Chira.
Pentru Naicu a fost un meci special, el fiind jucător la echipa oaspete, în campionatul judeţean. „A fost un joc special, am ţinut cu Bistreţul, dar mă bucur că am câştigat. A fost un test bun şi important este că nu s-a accidentat vreun jucător“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
De partea cealaltă, Dunărea Bistreţ a început întâlnirea cu: Marica – Prica, Voicu, Ţuculeanu, Bouleanu – Tr. Trăistaru, I. Nedelea, G. Ionescu, Fariseu – Bârlea, C. Marin. Au mai intrat: Hozac – Drăgan, Buzatu şi Crişan. Antrenor: Florin Mirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS