10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul a încheiat seria amicalelor cu un eşec

Podariul a încheiat seria amicalelor cu un eşec

Formaţia ACS Podari a pierdut, cu scorul de 3-0, partida susţinută vineri, în compania grupării SCM Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin“ din Trivale. Antrenorul doljenilor, Bogdan Vrăjitoarea, a început jocul în următoarea formulă: Turieanu – Orban, Ignat, Dreşcă, Ciocioană – Murgan, Jianu – Mohora, Preda, R. Bălan – Buciuman. În repriza secundă au fost utilizaţi şi ceilalţi jucători din lot: Geacă, Răduţ, E. Dina, Dicu, Crângoiu, Stăncuţa, Slavu, Dumitrache, Bălmău.
Tehnicianul oltenilor, Bogdan Vrăjitoarea, s-a arătat mulţumit de modul în care au răspuns elevii săi în perioada pregătitoare. „SCM Piteşti a fost cel mai puternic adversar pe care l-am întâlnit în jocurile amicale şi ar putea evolua fără probleme în Liga a II-a. Din fiecare partidă am învăţat câte ceva şi sper ca în prima etapă să ne prezentăm cât mai bine“, a afirmat tehnicianul podărenilor, pentru GdS.
Acesta a lămurit şi situaţia în care se află Cosmin Gângioveanu, care nu a făcut deplasarea la Piteşti: „Cosmin vine după o perioadă de recuperare şi va trebui să se acomodeze cu noua echipă. Numai de el depinde cât de repede va reveni şi mă va convinge să îl introduc pe teren“.
Acest meci amical a fost ultimul pentru ACS Podari, peste o săptămână urmând să dispute prima partidă oficială din partea a doua a campionatului Ligii a III-a, seria 3, pe teren propriu, cu CS Tunari.
Dacă ACS Podari a încheiat seria jocurilor de verificare, celelalte formaţii din Oltenia vor avea parte de o sâmbătă încărcată. La nivel de Liga a III-a, ACS Viitorul Municipal Craiova va evolua, de la ora 12.00, la Târgu Jiu, cu Pandurii II, iar de la aceeaşi oră FC Balş va primi vizita formaţiei Dunărea Bistreţ, revelaţia campionatului doljean. Într-un derbi amical al eşalonului secund, CSM Vâlcea va întâlni de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal“, pe FC Olt Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS