5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuaţi-vă revanşa!

Luaţi-vă revanşa!

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova vor juca sâmbătă la Cluj, cu „U“ Mobitelco, de la ora 19.45 (DigiSport 2), în cadrul etapei a 19-a din Liga Naţională.
Partida pune faţă în faţă două echipe aflate pe val, după rezultatele înregistrate în ultimul timp. Ardelenii au cinci victorii consecutive, iar SCM-U vine după trei succese, două în Liga Balcanică şi unul în campionat.
Cele două echipe sunt vecine de clasament, „U“ Mobitelco ocupând locul cinci (31 de puncte), iar SCM-U se află pe locul şase (29 de puncte), într-un campionat extrem de echilibrat, în care 11 din cele 14 participante luptă pentru accederea în play-off.
Clujenii nu au cunoscut gustul înfrângerii în meciurile de pe teren propriu în acest campionat, dar, cu toate acestea, oltenii vor să-şi ia revanşa, după ce în tur ardelenii au câştigat în Polivalentă la un punct diferenţă, după prelungiri. Pentru că la echipa craioveană a mai venit zilele trecute un jucător străin, bosniacul Josip Naletilic, rămâne de văzut care dintre cei şapte străini va rămâne în afara lotului. Cealaltă echipă olteană, Energia Rovinari, va juca pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 19.00. Partida nu va fi transmisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS