10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU i-a pierdut şi pe Bălan şi Ciocârlă

FCU i-a pierdut şi pe Bălan şi Ciocârlă

Incertitudinea şi problemele de tot felul cu care se confruntă FC Universitatea Craiova au condus la despărţirea de alţi doi jucători ce ar fi putut ajuta trupa lui Nicolo Napoli şi Dragoş Bon în returul campionatului Ligii a II-a, şi anume Daniel Bălan şi Bogdan Ciocârlă.
Anunţat cu surle şi trâmbiţe ca fiind primul transfer din această iarnă, Bălan nu a rezistat decât o lună la gruparea din Bănie, el revenind în seria 1 a Ligii a II-a, la Rapid CFR Suceava. Contractul fundaşului dreapta de 34 de ani cu formaţia olteană, „valabil un an şi jumătate“ conform site-ului oficial, nu a apucat să fie înregistrat la FRF.
Celălalt jucător pe care FCU l-a scăpat printre „degete“, juniorul Bogdan Ciocârlă (născut în 1994), a revenit la clubul „mamă“, CSJ Ştiinţa U Craiova, întrucât conducătorii grupării alb-albastre nu au respectat data certă de la FRF în privinţa achitării grilei de formare. Acelaşi lucru s-a întâmplat mai de mult cu Vasile Marius Stănia, Lucian Avram şi Georgian Dinu. Începând de ieri, Bogdan Ciocârlă s-a antrenat sub comanda lui Daniel Mogoşanu, la CSU II Craiova.
Pe picior de „plecare“ mai sunt Milan Mitic, Stephane Acka, Bozidar Cosic, Ionuţ Tătaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS