Acasă Sport Chivorchian a trăit un coşmar în Bănie

Chivorchian a trăit un coşmar în Bănie

\n

Fostul preşedinte al cluburilor FCM Bacău şi Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, şi-a anunţat candidatura pentru şefia FRF, iar aseară a fost prezent în Craiova pentru a se întâlni cu reprezentanţii cluburilor afiliate. Stupoare însă: la întâlnire nu a venit niciun membru al vreunui club afiliat la FRF din cei 12 reprezentanţi din judeţele Dolj şi Gorj. Profesorul Corneliu Andrei Stroe, preşedinte de onoare al CS Universitatea Craiova, şi Horaţiu Stănescu, ex-preşedintele echipei ACS Podari, au venit în calitate de prieteni.

Gheorghe Chivorchian a fost surprins că membrii afiliaţi nu au ajuns la întâlnire, deşi au fost anunţaţi din timp. „Aş fi dorit să împărtăşesc planurile mele de redresare a fotbalului românesc şi celorlalţi membri afiliaţi. Se pare că au fost foarte ocupaţi. Îi înţeleg parţial pentru că nu veneam să cerşesc vreun vot, ci doar să împărtăşesc ideile mele pentru relansarea fotbalului românesc. Pentru a câştiga, trebuie să ştii să şi pierzi. Ceea ce s-a întâmplat aici este vorba de educaţie. Am reuşit totul până acum având în jurul meu oameni de calitate şi am un asemenea om lângă mine acum, este vorba de domnul Corneliu Andrei Stroe. Îi mulţumesc lui Ilie Balaci pentru că m-a primit la el acasă să organizez această întâlnire. Din păcate are probleme personale şi nu a putut să vină. Dacă ar fi putut sunt sigur că venea”, a afirmat Gheorghe Chivorchian.

 

Corneliu Andrei Stroe, prezent din obligaţie

 

Prezent la întâlnire, Corneliu Andrei Stroe a subliniat faptul că nu este un susţinător a lui Chivorchian, ci că a venit doar să vadă planul acestuia dacă va ajunge preşedinte al FRF. „Eu am venit pentru că aşa este normal şi cinstit. Am fost şi la întâlnirea cu Gică Popescu, aşa o să merg şi la alţii dacă vor veni. În zilele următoare mă voi întâlni şi cu Răzvan Burleanu, dar pentru a discuta despre alte probleme. Nu ne-am gândit cu cine o să votăm. O să studiem toţi candidaţii şi o să luăm o decizie în consens”, a precizat Corneliu Stroe.

Profitând de ocazie, Gheorghe Chivorchian şi-a prezentat programul dacă va fi ales preşedinte al FRF şi a discutat despre situaţia în care a ajuns FC Universitatea Craiova.

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc pe 5 martie, înaintea amicalului dintre România şi Argentina.

Exit mobile version