12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMotru caută revanşa în faţa Oltului

Motru caută revanşa în faţa Oltului

Echipa Minerul Motru dispută astăzi, de la ora 11.00, un nou meci amical, pe terenul sintetic din localitate, în compania colegei de serie, FC Olt Slatina. Cu obiective diferite în partea a doua a campionatului, cele două formaţii vor avea planuri distincte şi în acest joc. În timp ce gazdele încearcă să „cristalizeze“ un prim unsprezece competitiv pentru a se salva de la retrogradare, oaspeţii vor da jucătorilor folosiţi mai puţin şansa de a se afirma.
„În acest joc voi folosi jucătorii mai puţin utilizaţi să vedem la ce nivel se află. Până acum au fost partide amicale destul de bune şi mi-am făcut o idee despre potenţialul echipei. Acum vreau să văd cum vor răspunde la cerinţe şi jucătorii ceilalţi“, a afirmat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, pentru GdS.
De partea cealaltă, tehnicianul „minerilor“, Gabriel Zahiu, îşi doreşte să îşi ia revanşa după eşecul din primul test cu FC Olt, când a pierdut cu un rezultat neverosimil, scor 4-0. „Trebuie să fie o creştere faţă de primul meci. Mă interesează în primul rând atitudinea băieţilor, nu neapărat rezultatul. După acel joc am disputat alte amicale şi băieţii s-au comportat altfel“, a precizat Zahiu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS