Acasă Sport Fotbal – Oficiali ai CS „U” Craiova i-au comemorat pe Constantin Oţet...

Fotbal – Oficiali ai CS „U” Craiova i-au comemorat pe Constantin Oţet şi Cristi Neamţu

\n

Oficiali ai clubului CS Universitatea Craiova au fost prezenţi, astăzi, la cimitirul „Ungureni” din Craiova pentru a-l comemora pe Costantin Oţet, fostul antrenor al „Craiovei Maxima”, de la a cărui dispariţie s-au împlinit 15 ani. Au fost prezenţi Nicolae Tilihoi – director sportiv la CSU, Nicolae Negrilă – scouter şi Costică Donose – scouter. De la „Ungureni” s-a plecat către cimitirul „Sineasca”, unde au fost depuse coroane de flori la mormântul lui Cristian Neamţu în prezenţa mamei acestuia, Ioana Cioboată. De la decesul portarului se împlinesc mâine 12 ani.
Nu au putut fi prezenţi Gheorghiţă Geolgău – director general la CSU, Nae Ungureanu – directorul centrului de copii şi juniori şi Aurică Beldeanu – scouter, aceştia fiind „prinşi” cu treburi fie în oraş, fie la Federaţia Română de Fotbal.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.


Editor: Ionuţ Nica

Foto: Alexandru Vîrtosu

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version