9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Balş continuă pregătirea pe plan local

FC Balş continuă pregătirea pe plan local

Formaţia FC Balş s-a reîntors la sfârşitul săptămânii trecute dintr-un cantonament susţinut la Horezu, premergător returului Ligii a III-a, seria 3. După două zile libere, jucătorii lui Victor Naicu au revenit de ieri la antrenamente, iar mâine vor susţine un nou meci amical, în deplasare, cu Pandurii II Târgu Jiu. După aceea, pregătirea se va desfăşura pe terenul secundar al stadionului „Parc“, din Balş, urmând să fie programată o şedinţă pe zi.
„Suntem în urmă cu pregătirea, însă încercăm să recuperăm cât mai repede perioada în care nu ne-am antrenat. Până la ora primului meci nu vom putea fi la capacitate maximă, însă prin ambiţie şi dăruire sperăm să obţinem un rezultat bun. În prima parte a campionatului am obţinut rezultate mulţumitoare, în special datorită unei pregătiri fizice foarte bune, adică exact ceea ce ne lipseşte acum“, a afirmat antrenorul Victor Naicu, pentru GdS.
Deşi au rămas mai puţin de două săptămâni până la reluarea campionatului, nu este exclus să mai apară alţi jucători în lot şi, momentan, este incert şi viitorul echipei, mai exact dacă va rămâne în Balş sau se va muta la Severin. Până se va lua o decizie în acest sens, fotbaliştii vor continua să se pregătească pentru partidele ce vor urma şi aşteaptă să îşi primească şi celelalte două salarii restante. „Deocamdată este linişte la echipă, băieţii şi-au primit banii promişi şi sper să nu mai avem astfel de probleme“, a mai precizat tehnicianul bălşenilor.
Gruparea FC Balş a susţinut două partide de verificare, ambele pierdute cu acelaşi scor, 4-1, în faţa formaţiilor Minerul Motru (Liga a II-a) şi FC Băbeni (Liga a IV-a Vâlcea). Primul meci oficial va fi, cel mai probabil, pe 1 martie, pe teren propriu, în faţa echipei Metaloglobus Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS