8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM a pierdut-o pe Ionela Goran, care este însărcinată

SCM a pierdut-o pe Ionela Goran, care este însărcinată

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a pierdut o jucătoare importantă. Pivotul Ionela Goran (la minge), de 35 de ani, a anunţat conducerea clubului că este însărcinată şi că se retrage din activitate. Vestea, bună pentru viitoarea mamă, îi dă mai mult de lucru antrenoarei Carmen Amariei, care va trebui să găsească soluţii pentru acest post, pentru că Ionela era un pivot extrem de util echipei, mai ales în faza de apărare, fiind o jucătoare greu de depăşit. Formaţia din Bănie joacă sâmbătă, de la ora 12.00, la Constanţa, cu Neptun, în cadrul etapei a 17-a din Liga Naţională, iar antrenoarea oltencelor vrea să-i facă Ionelei un cadou frumos pentru vestea primită, adică victoria.
„Ionela Goran ne-a anunţat că este însărcinată şi ne bucurăm pentru ea. Ea nu a mai făcut deplasarea pentru jocul de la Constanţa. Atât eu, cât şi fetele o felicităm şi dorim să-i facem un cadou frumos – o victorie la Constanţa. La Constanţa avem o partidă dificilă, dar mergem cu un singur gând, victoria“, a spus Amariei.
Dacă în turul campionatului echipa din Constanţa părea un adversar facil, de care se putea trece fără emoţii, de data aceasta lucrurile stau altfel. Formaţia de la malul mării este în creştere de formă, a acumulat 13 puncte şi ocupă locul zece. Cum SCM se află pe locul nouă, cu 16 puncte, meciul poate fi considerat un derbi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS