11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU, între două amicale, un popas la primărie

FCU, între două amicale, un popas la primărie

http://www.youtube.com/watch?v=8OFHFjhSl8s

Încercarea echipei FC Universitatea Craiova de a reintra pe stadionul „Ion Oblemenco“ a cunoscut vineri un nou episod. Antrenorii, jucătorii şi preşedintele executiv, Marcel Iancu, au mers la Primăria Craiova pentru a discuta din nou cu primarul. Surpriză însă, i-a primit „vicele“ Mihai Genoiu, iar decizia a rămas… în pronunţare.
„În lipsa doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu, ne-a primit domnul viceprimar Mihai Genoiu. Mesajul nostru pentru doamna primar este ca în cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.) să ne programeze să revenim pentru a-i adresa rugămintea să accepte să reintrăm pe stadionul «Ion Oblemenco», să ne antrenăm şi să disputăm partidele de acasă până în momentul în care se va demola stadionul. Noi nu putem să mai acceptăm altă variantă, de a pleca din nou din Craiova. Suntem echipa craiovenilor, băieţii doresc să joace în faţa publicului nostru. Domnul viceprimar ne-a ascultat şi ne-a asigurat că va transmite întocmai doleanţa noastră. Am făcut un apel să îngropăm securea războiului pentru că numai pe calea dialogului putem rezolva această problemă“, a afirmat preşedintele executiv al FCU, Marcel Iancu. El a fost completat de căpitanul Mădălin Ciucă. „Noi suntem cei mai afectaţi, am vorbit şi cu domnul Mititelu, i-am explicat situaţia. Am ajuns la capătul puterilor, avem familii, suntem jucători profesionişti şi trăim din fotbal“, a punctat Mădălin Ciucă.
Pe de altă parte, sâmbătă, de la ora 12.00, FC Universitatea susţine un meci amical pe terenul sintetic din Motru, cu Minerul. Partida se va desfăşura, deşi gazdele erau tentate să anuleze jocul, însă măsurile de securitate vor fi sporite. „Sper să nu se întâmple nimic rău. Am primit asigurări de la conducerea Universităţii Craiova că va lua măsuri să fie toate lucrurile în regulă. După amicalul din vară am primit amendă de 5.000 de lei şi nu vrem să mai plătim din vina altora. Din câte am înţeles vor fi aproximativ 40-50 de oameni de ordine la meci“, a precizat directorul sportiv al Minerului Motru, Mihai Cernica, pentru GdS. Miercuri, FCU a jucat primul joc amical din acest an, învingând, în deplasare, pe Atletic Bradu, cu scorul de 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS