Acasă Sport Fotbal – CS Universitatea – Cerno More Varna, scor 1-0, într-un meci...

Fotbal – CS Universitatea – Cerno More Varna, scor 1-0, într-un meci amical

\n

Divizionara secundă CS Universitatea Craiova a învins în această după-amiază, în cantonamentul de la Belek (Turcia), echipa bulgară din prima ligă, Cerno More Varna. Unicul gol al partidei a fost marcat de Dacian Varga (’48), care a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri.

Antrenorul oltenilor, Ovidiu Stângă, a început meciul cu următoarea formulă: Irimia – Kitanovski, Pătraşcu, Ljubinkovic, Velcovici – Vandelanniote – Ferfelea, Valskis – Ganea, Voinea, Varga. Pe parcurs au mai intrat: Brac – Vătăjelu, Patriche, Cârjă, Curelea, I. Şerban.

Bulgarii au mizat pe următorul unsprezece: Kitanov – Venkov, Kotev, Stancev, Atanasof – Palankov, Gheorghiev, Aleksandrov – Kokonov, Bacari, Bojilov.

La acest joc au asistat şi acţionarii echipei CSU, Mihai Rotaru şi Adrian Andrici, dar şi fostul mare fotbalist Gheorghe Craioveanu.

Acesta a fost al doilea joc de verificare din cadrul celui de-al doilea cantonament din Antalya, alb-albaştrii impunându-se în prima confruntare cu 4-0 în faţa germanilor de la Dynamo II Dresda. Următorul test pentru CSU va avea loc pe 11 februarie, cu Baia Zugdidi (Georgia), ora de disputare urmând să se stabilească ulterior.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version