Acasă Sport „Minerii“ se întorc acasă

„Minerii“ se întorc acasă

Divizionara secundă Minerul Motru revine acasă în această după-amiază după stagiul de pregătire de la Sinaia, care a durat 12 zile. După această perioadă de acumulări, tehnicianul Gabriel Zahiu va programa câteva partide de verificare, pentru a fi la capacitate maximă la începutul părţii a doua a campionatului Ligii a II-a, seria 2. Lotul „minerilor“ este acelaşi din tur, singurul jucător care a plecat fiind George Bertea, acesta întorcându-se la Pandurii II Târgu Jiu pentru a-şi rezolva problemele contractuale.
Directorul sportiv Mihai Cernica s-a arătat mulţumit de modul în care au răspuns „minerii“ în cantonamentul montan.
„A fost o perioadă bună şi sunt încrezător în privinţa abordării părţii a doua a campionatului. După ce ne vom întoarce acasă, sper să mai aducem câţiva jucători care să ne ajute să ne salvăm de la retrogradare. Vor fi şi câteva jocuri amicale, cu FC Olt Slatina, cu Jiul Rovinari şi cu Pandurii II şi sper ca lucrurile să meargă bine. Până acum am stabilit ca pe 11 şi 19 să jucăm cu FC Olt Slatina, confruntare tur-retur“, a afirmat Mihai Cernica, pentru GdS.
Înainte de a pleca în cantonament, Minerul Motru a susţinut un prim joc amical, învingând cu 6-5 pe Pandurii II Târgu Jiu. 

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version