6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii s-au dezlănţuit în Polivalentă

Handbaliştii s-au dezlănţuit în Polivalentă

Formaţia masculină de handbal CS Universitatea Craiova a dispus ieri, scor 31-20 (14-9), în Sala Polivalentă, de ACH Baia Mare, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din Divizia A, seria B. Prima repriză a meciului a fost echilibrată până aproape de final, iar în partea a doua alb-albaştrii parcă au fost singuri pe teren. Antrenorul grupării CSU, Costin Dumitrescu, a început întâlnirea cu următorii jucători: Ştefanov – Luntraru (4 goluri), Crăciun (1), Şerban (1), Niţu (9), Ianaşi (2), Păuna (9). Pe parcurs au mai intrat: Cr. Păun – Tudor (2), Ion (1), Popa (1), Zkaritschi (1).
La finalul jocului, Costin Dumitrescu s-a arătat satisfăcut de prestaţia elevilor săi, dar a avertizat că vor urma partide mult mai grele. „Sunt mulţumit de jocul echipei şi mă bucur că am avut posibilitatea să rulez tot lotul. S-a văzut că am realizat un cantonament în pauza de iarnă, iar acum am venit cu forţe proaspete. Ne aşteaptă partide foarte grele, dar trebuie să trecem şi peste ele pentru că de asta este frumos handbalul. Vom evolua la Sibiu, ne vom deplasa la locul al doilea în serie, Savin Due Sebeş, şi apoi va veni Argeş Piteşti la Craiova. Ne-am bucura dacă am primi ajutor financiar din partea oricui şi atunci pretenţiile sportive vor creşte“, a afirmat tehnicianul Costin Dumitrescu.
În meciul următor, programat miercuri, CS Universitatea Craiova va evolua în deplasare, la HC Sibiu, într-un meci restant din prima etapă a returului. După această victorie, gruparea din Bănie a acumulat 18 puncte în Divizia A, seria B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS