Acasă Sport Box – Vladimir Kliciko îşi va apăra titlurile pe 26 aprilie în...

Box – Vladimir Kliciko îşi va apăra titlurile pe 26 aprilie în faţa lui Leapai

Pugilistul Vladimir Kliciko, fratele lui Vitali Kliciko – opozant al regimului ucrainean, îşi va apăra titlurile de campion IBF, WBO şi WBA la categoria grea în faţa australianului Alex Leapai pe data de 26 aprilie la Oberhausen, în Germania, au anunţat organizatorii, informează Agerpres.

„Toată lumea nu vorbeşte decât de cele 61 de victorii ale lui Vladimir şi cât este de genial. Dar eu nu mă gândesc decât la cele trei înfrângeri în faţa unor adversari care nu pot, în niciun caz, să lovească atât de puternic ca mine”, a precizat boxerul australian de 34 de ani.
„Am fost avertizat, mă voi pregăti cu multă concentrare şi sunt încântat de această provocare palpitantă”, a comentat, la rândul său Vladimir Kliciko, care va împlini 38 de ani pe data de 25 martie şi petrece mult timp alături de fratele său şi manifestanţii care se opun regimului preşedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, la Kiev.
Vladimir Kliciko deţine centurile IBF şi WBO la categoria grea şi este super-campion WBA.
Leapai a câştigat 30 din meciurile pe care le-a boxat şi a înregistrat doar patru înfrângeri de la începutul carierei, în 2004.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version