12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVremea nefavorabilă le-a schimbat programul celor de la CSU

Vremea nefavorabilă le-a schimbat programul celor de la CSU

De teamă că vremea se va înrăutăţi şi vor avea probleme cu deplasarea spre Capitală, oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova au schimbat planul pentru acest sfârşit de săptămână. Plecarea spre Bucureşti a avut loc vineri, nu duminică, aşa cum se stabilise iniţial, iar decolarea spre Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu, este programată luni dimineaţă, la ora 6.00, de pe Aeroportul „Henri Coandă“. Elevii lui Ovidiu Stângă au avut liber vineri, dar sâmbătă vor susţine două antrenamente, iar duminică dimineaţă unul, acestea urmând să se desfăşoare în cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani, care oferă un teren sintetic de dimensiuni normale, ceea ce în Craiova nu se găseşte.
CS Universitatea se va pregăti la Belek în intervalul 3-15 februarie, în acest cantonament urmând să se dispute şi cinci jocuri de verificare, ce nu au fost încă date publicităţii de către oficialii craioveni.
Lotul lui Ovidiu Stângă pentru acest al doilea stagiu de pregătire de pe pământ turcesc îi cuprinde pe următorii: Brac, Irimia, Latinovic – Cârjă, Kitanovski, Pătraşcu, Ljubinkovic, Izvoranu, Patriche, Vătăjelu, Velcovici, Ionescu, Pleşan, Ferfelea, Cîju, Ganea, Precup, Sin, Varga, Curelea şi Voinea. Acestora li se va alătura de pe 9 februarie şi juniorul Andrei Ivan, care se află deja în Antalya, cu naţionala Under 17 a României.

S-au despărţit de Şerban

Faţă de primul stagiu de pregătire, din lotul lui Ovidiu Stângă nu vor face parte Răzvan Gorovei, care este accidentat, şi Ionuţ Şerban (foto, în centru), care nu a ajuns la un acord cu oficialii CS Universitatea şi va merge, cel mai probabil, la FC Clinceni. Şerban, jucător deţinut în coproprietate de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ şi Academia „Gheorghe Hagi“, s-a arătat, de altfel, deranjat de faptul că în presa centrală a apărut informaţia potrivit căreia CSU a renunţat la serviciile sale şi a dorit să precizeze că nu a fost deloc aşa. „Nu ei au renunţat la mine, ci eu la ei, deoarece au apărut unele probleme contractuale. Mai exact, ei voiau să semnez pe trei ani, iar eu până la vară, cu drept de prelungire, aşa cum vorbiserăm la început. Din punct de vedere al valorii mele nu s-a pus problema, din moment ce am participat la primul cantonament al echipei din Antalya şi am şi jucat titular în amicalul cu Ravan Baku. Am fost deja contactat de o echipă din Liga a II-a şi una din primul eşalon, iar până la sfârşitul acestei săptămâni voi lua o decizie. Cei de la Viitorul Constanţa, cu care eu am contract, m-au sfătuit să merg împrumut până la vară undeva, asigurându-mă că din sezonul viitor revin la echipă. Eu mi-am dorit foarte mult să vin la CSU, pentru că sunt craiovean şi aş fi putut ajuta la promovare, dar asta este, viaţa merge înainte“, a declarat Ionuţ Şerban, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS