24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - România-Ucraina, scor 1-2, în Cupa Davis

Tenis – România-Ucraina, scor 1-2, în Cupa Davis

Echipa de tenis a României a reuşit să reducă scorul, 1-2, în întâlnirea de Cupa Davis, din primul tur al Grupei 1, zona Europa-Africa, cu Ucraina, de la Dnepropetrovsk, obţinând victoria în proba de dublu, în care perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins în patru seturi, 5-7, 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Denis Molcianov/Serghei Bubka jr, informează Agerpres. Cu Horia Tecău diminuat de o întindere musculară la gemenii piciorului stâng, perechea română şi-a materializat în cele din urmă superioritatea tehnică, mizând pe schimburi scurte de mingi, ca urmare unui serviciu puternic şi bine plasat din partea ambilor jucători. Încă o dată, Horia Tecău, cel mai bun jucător de dublu al nostru, şi-a demonstrat valoarea în această probă, în timp ce Marius Copil, mai puţin experimentat, a arătat că este un tenisman valoros pe suprafeţe rapide, cum este cea de la Dnepropetrovsk. 

În primele două partide de simplu, disputate vineri, Serghei Stahovski l-a învins pe Adrian Ungur cu 6-3, 6-1, 6-4, iar Ilia Marcenko a dipus în cinci seturi, 4-6, 2-6, 6-3, 7-6 (6), 6-4, de Victor Hănescu. 
Mâine, de la ora 14.00, sunt programate ultimele două meciuri de simplu: Serghei Stahovski – Victor Hănescu şi Ilia Marcenko – Adrian Ungur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS