12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stângă: Sunt devorator de sport

Ovidiu Stângă: Sunt devorator de sport

\n

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, este nelipsit de la acţiunile sportive desfăşurate în Sala Polivalentă, indiferent că este vorba despre volei, baschet sau handbal. „Olandezul“ a strigat prezent şi la derbiul de miercuri seară de la volei masculin şi s-a declarat încântat de victoria cu 3-1 a băieţilor de la SCM-U Craiova, antrenaţi de Dănuţ Pascu, contra rivalilor de la Dinamo Bucureşti, sperând ca astfel de succese să fie „gustate“ de un public mult mai numeros în viitorul apropiat.
„Da, eu sunt prezent la majoritatea acţiunilor din Sala Polivalentă. Îmi place sportul de performanţă, indiferent care e el. Miercuri am fost la volei şi mă bucur că băieţii noştri au dispus de Dinamo, una dintre rivalele noastre de suflet, şi sper să aibă şi în continuare rezultate bune şi să termine, ca şi anul trecut, în fruntea clasamentului. Îmi place şi baschetul, e spectaculos, dar mai mult handbalul, pe care l-am practicat şi eu în trecut, când eram la şcoală. Repet: sunt devorator de sport în general şi în special de cel de performanţă. Uşor, uşor, redevenim ce am fost odată, pentru că după ce a ars Sala Polivalentă şi a urmat «seceta» aceea lumea s-a cam îndepărtat de sporturile de sală. Nu mai este rivalitatea aceea, s-a mai pierdut din entuziasm. M-aş fi bucurat să fi fost mai mult de 300 de spectatori la volei, pentru că băieţii sunt vicecampionii României şi merită mai multă atenţie, dar cu siguranţă că rezultatele bune îi vor determina pe craioveni să regăsească drumul spre Polivalentă. Trebuie să fim alături şi de celelalte echipe, pentru că sunt ale noastre, ale Craiovei“, a spus Ovidiu Stângă, pentru GdS.

Şi fotbaliştii susţin sporturile de sală

Ovidiu Stângă nu a fost singurul membru de la CSU prezent la derbiul cu Dinamo de miercuri, în tribunele Polivalentei fiind văzuţi Silviu Lung senior, Costin Curelea, Marian Cârjă şi Florin Pătraşcu, aceştia încurajându-i în permanenţă pe alb-albaştrii din teren, într-un mod surprinzător: „Haideţi, leilor! Pe ei, leilor!“. „Da, vin şi din jucători la meciurile de sală, pentru că le place atmosfera. Eu nu le-am impus, dar ei ştiu programul jocurilor şi vin ori de câte ori au timp liber. Mă bucur că sunt deschişi şi apreciază şi efortul celorlalţi sportivi ai Craiovei“, a comentat Ovidiu Stângă.
Nu numai componenţii grupării CSU pot fi zăriţi la meciurile de la Sala Polivalentă, ci şi ai celeilalte formaţii din Bănie, FC Universitatea, semn că rivalitatea dintre cele două echipe este doar sportivă. Din tabăra alb-albastră participă frecvent la meciurile SCM Craiova directorul tehnic Emil Săndoi, „secundul“ Dragoş Bon şi jucătorii Sorin Buşu, Ovidiu Stoianof şi Eugen Rioşanu, dar şi alţi foşti componenţi ai echipei craiovene, cum ar fi Marian Mecea (FC Balş), Olivian Surugiu (UTA Arad), Cătălin Niţă (Sporting Roşiori) şi Mihai Ciocârlan (Prometeu Craiova).
Alte „personaje“ din lumea fotbalului care rar ratează evenimentele sportive de la Sala Polivalentă sunt directorul CSJ Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu, şi preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS