12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPascu: Am făcut schimbări inspirate

Pascu: Am făcut schimbări inspirate

\n

Antrenorul echipei masculine de volei SCM-U Craiova, Dănuţ Pascu, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor şi de rezultatul înregistrat la final, în meciul de miercuri cu Dinamo Bucureşti, încheiat cu scorul de 3-1, în Sala Polivalentă, contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.
„Am anticipat că va fi un meci aprig, de luptă, în care ambiţiile au fost pe primul plan. Trebuie să recunosc că am jucat foarte rău la început, cu un trac pe care nu mi-l explic. Băieţii au început să aibă încredere în ei şi ne-am impus în final. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, pentru că, dacă pierdeam setul doi, nu cred că mai aveam puterea să revenim. Apreciez foarte mult că jucătorii s-au mobilizat, au jucat aşa cum trebuie şi am făcut un meci frumos. Am avut o victorie grea, muncită, apreciată şi de public. M-a forţat situaţia să fac modificări în echipă, dar se pare că am fost inspirat şi am ales soluţiile potrivite. Faptul că am câştigat demonstrează acest lucru“, a afirmat antrenorul SCM-U Craiova, Dănuţ Pascu.

Vânătoru: Am avut tărie de caracter

Căpitanul grupării SCM-U Craiova, Laurenţiu Vânătoru, consideră victoria importantă, întrucât Dinamo este o contracandidată pentru primele locuri. „A fost o victorie importantă pentru noi, având în vedere că am jucat cu o contracandidată, mai ales că avem un meci mai puţin disputat şi ne putem distanţa de celelalte echipe. A fost o partidă grea, adversarii au opus rezistenţă, iar după câteva greşeli ale noastre am pierdut primul set. Am avut tărie de caracter şi am câştigat seturile doi şi trei la limită, iar ultimul set a fost dominat de noi de la un capăt la celălalt. În setul patru, când conduceam la patru- cinci puncte diferenţă, ne-am dat seama că nu se mai poate schimba nimic“, a încheiat Laurenţiu Vânătoru.
După 15 etape disputate, SCM-U Craiova se află pe locul trei, cu 28 de puncte, la egalitate, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, iar în runda viitoare, sâmbătă, va evolua în deplasare, cu LPS Piatra Neamţ, echipă care se află pe locul nouă, cu 11 puncte acumulate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS