17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVăsuică: Buz joacă pe semnătură

Văsuică: Buz joacă pe semnătură

Antrenorul echipei feminine de volei SCM-U Craiova, Berti Văsuică, a explicat ieri că una dintre jucătoarele de bază din lot, Sorina Buz, are un randament mai scăzut din cauza unei probleme medicale destul de serioase la un umăr. Totodată, tehnicianul echipei craiovene a spus că voleibalista joacă pe semnătură.
„Sorina Buz are o problemă serioasă de sănătate, la umărul drept. Joacă pe semnătură. Vineri a fost la un control la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Are nevoie de trei săptămâni de pauză completă, apoi trebuie să meargă la o reevaluare. Cum pentru noi este o jucătoare importantă, a ţinut neapărat să joace, deşi este accidentată. Şi în turul campionatului juca un meci, apoi trebuia să-i dau pauză trei-patru zile, să o menajez, apoi evolua cu dureri mari. Chiar şi accidentată, ajută mult echipa“, a spus Berti Văsuică. Întrebat dacă în pauza competiţională nu a putut transfera altă jucătoare care să o substituie pe Sorina Buz, antrenorul a răspuns că „transferurile s-au făcut în vară, iar în iarnă nu am avut posibilitatea să facem acest lucru“.
SCM-U a învins sâmbătă, cu 3-2, pe CSM Bucureşti şi ocupă locul şapte în Divizia A1, obiectivul echipei fiind salvarea de la retrogradare. Jucătoarele din Bănie ar trebui să joace mâine în deplasare, la Piatra Neamţ, dar oficialii craioveni ar vrea să reprogrameze meciul din cauza condiţiilor meteo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS