12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Napoli exclude varianta colaborării cu Săndoi

Fotbal – Napoli exclude varianta colaborării cu Săndoi

Apariţia neaşteptată a lui Marin Condescu la cârma echipei FC Universitatea Craiova a adus şi modificări în staff-ul tehnic al echipei. Noul manager al grupării din Bănie a decis ca de pregătirea echipei să se ocupe Emil Săndoi, lăsând să se înţeleagă faptul că se va renunţa la serviciile antrenorului principal Nicolo Napoli. Astăzi, Condescu ar fi regândit planul, considerând că ar fi mai bun un tandem Nicolo Napoli (antrenor principal) – Emil Săndoi (director tehnic). Într-un interviu telefonic acordat GdS, tehnicianul italian a afirmat că nu este dispus să lucreze cu fostul antrenor al naţionalei de tineret a României, „pentru că nu sunt colaborator, ci antrenorul principal al echipei”.

 

– Alexandru Vîrtosu: Bună ziua domnule Napoli, cum staţi cu moralul după evenimentele de aseară?

– Nicolo Napoli: Bine, de principiu. Trebuie să recunosc că sunt puţin bulversat de cele petrecute, dar momentan nu ştiu ce să zic despre venirea domnului Condescu. Am citit şi eu pe internet ce s-a scris, că va veni Săndoi antrenor, şi cam atât…

– A.V.: Se vorbeşte că aţi fi dorit în continuare la echipă. Credeţi că aţi putea colabora cu Emil Săndoi?

– N.N.: Să colaborez? Păi eu sunt antrenorul principal al echipei, am contract cu FC Universitatea Craiova pentru trei ani, nu sunt colaborator. Îl cunosc pe Emil Săndoi, este un băiat bun, cuminte, dar nu se pune problema să colaborez cu el.

– A.V.: Ce veţi face în cazul ăsta? Veţi fi nevoit să părăsiţi echipa…

– N.N.: Nu ştiu ce voi face, încă mă gândesc. Oricum, o decizie o voi lua după ce voi discuta cu Mititelu şi cu Condescu, pentru că până la urmă, în acte, eu sunt antrenorul principal al echipei FC Universitatea Craiova. Acum nu sunt în Craiova, sunt undeva în România, iar mâine (sâmbătă – n.r.) voi reveni în oraş şi vedem ce stabilim. Prima dată o să mă întâlnesc cu Mititelu ca să văd poziţia lui, apoi cu Marin Condescu.

– A.V.: Şi, totuşi, aţi muncit atâtea luni aici, excludeţi orice şansă să continuaţi în Bănie?

– N.N.: Voi rămâne doar dacă voi fi antrenor principal şi fără să mi se aducă alţi colaboratori. Este adevărat că am muncit mai mult de o jumătate de an la Universitatea, în condiţii grele, fără bani, dar nu putem continua oricum. Mâine (sâmbătă – n.r.) ne vom întâlni şi vom discuta civilizat despre toate astea. Sper să găsim o soluţie bună atât pentru club, cât şi pentru mine.

– A.V.: Ar fi o nouă plecare de la Craiova pe uşa din spate pentru dumneavoastră…

– N.N.: Să vedem ce se va întâmpla mâine (sâmbătă – n.r.). Sper să nu fie aşa. Oricum, numai în România mi s-au întâmplat astfel de lucruri. Aici orice se poate întâmpla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS