16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung a revenit, luni, la antrenamentele CS Universitatea Craiova

Silviu Lung a revenit, luni, la antrenamentele CS Universitatea Craiova

Fostul jucător Silviu Lung, care săptămâna trecută a provocat un accident în urma căruia un bărbat a murit, iar cei doi copii ai acestuia au fost răniţi, şi-a reluat, luni, activitatea de antrenor cu portarii la CS Universitatea Craiova, conform Mediafax.
Odată cu reunirea lotului CS Universitatea, Silviu Lung a revenit la antrenamente.
„A fost un accident nefericit, suntem şoferi majoritatea, ştim ce înseamnă să pleci la un drum lung, ne rugăm să nu se întâmple un accident nimănui. Din păcate, în accidentul respectiv şi-a pierdut viaţa o persoană şi el este foarte afectat de acest lucru. Am discutat mult în ultima perioadă cu el, de-asta, am insistat să vină încă de aseară (n.r. duminică) să stea cu noi. El are nevoie de noi, noi avem nevoie de el”, a declarat Gheorghiţă Geolgău, director general al CS Universitatea.
Pe de altă parte, tânăra de 16 ani rănită în urma accidentului provocat de Lung este în continuare internată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, medicii spunând că starea de sănătate a acesteia s-a îmbunătăţit şi sunt optimişti în privinţa recuperării pacientei, mai ales că este exclusă aproape în totalitate ideea unei operaţii.
Accidentul în care a fost implicat Silviu Lung a avut loc miercuri după-amiază, în localitatea doljeană Radovan, după ce autoturismul Mercedes condus de fostul portar a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.
În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar cei doi copii ai acestuia – o fată de 16 ani şi un băiat de 15 ani – au fost răniţi. De asemenea, Silviu Lung a suferit leziuni uşoare la nas şi la frunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS