11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Carmen Amariei: Merităm un loc în play-off

Handbal (f) – Carmen Amariei: Merităm un loc în play-off

Handbalistele de la SCM Craiova au câştigat într-o manieră categorică meciul de astăzi, cu CSM Bucureşti, scor 31-24, de pe teren propriu, victoria mulţumind-o pe deplin pe antrenoarea oltencelor, Carmen Amariei, care a lăudat întreaga echipă pentru atitudinea din teren. „Puţini au crezut că putem câştiga acest meci. Fetele au dovedit că merită un loc în play-off. Agresivitatea în apărare a dat roade şi am avut un portar de excepţie, Ionica Munteanu, completat cu Nicoleta Dincă, luciditatea Roxanei Han, Anca Amariei, Cristina Florică, cea care a făcut lucruri extraordinare şi în atac, şi apărare, cele de pe bancă s-au completat extraordinar de bine. Aceasta este valoarea unui colectiv, ca atunci când una nu joacă bine să o facă altele. A fost o victorie aproape cât o calificare pentru play-off-ul campionatului. O primă repriză destul de slăbuţă, dar în a doua parte fetele au jucat cu determinare, motivaţie şi au arătat că suntem o echipă valoroasă. Arbitrii au greşit de ambele părţi. E normal ca la cele pe care le face împotriva echipei mele să protestez vehement“, a spus antrenoarea, care s-a mândrit cu manichiura în culorile echipei sale, alb şi albastru. „Special pentru acest meci am făcut manichiura cu alb şi albastru şi aşa voi face la toate partidele de acasă“, a adăugat Carmen. 

Portarul Ionica Munteanu le-a mulţumit colegelor care i-au făcut un frumos cadou pentru ziua onomastică: „Mulţumesc echipei pentru cadoul frumos pe care mi l-a făcut mie şi Ionelei Goran. Sunt foarte fericită pentru că am avut o prestaţie, zic eu, mulţumitoare“.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Munteanu – Cioaric (1 gol), A. Amariei (3), Snopova, Gavrilă (3), Han (7), Florica (5), Gogoriţă, Dincă (8), Ianaşi (1), C. Ilie (3), Goran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS