6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Roman le-a refuzat pe Dinamo, Steaua şi CSU

Mihai Roman le-a refuzat pe Dinamo, Steaua şi CSU

CSJ Ştiinţa U Craiova a lansat foarte mulţi jucători de valoare în ultimii ani, printre aceştia numărându-se şi Mihai Roman, un atacant de 21 de ani care se află în plină ascensiune, dar care, bineînţeles, evoluează departe de Bănie. În prima parte a anului trecut a evoluat pentru defuncta CS Turnu Severin, unde a avut prestaţii bune, ce l-au recomandat către o altă echipă din Liga I: Săgeata Năvodari, unde, de asemenea, a lăsat o impresie plăcută, marcând de trei ori în 16 partide în turul campionatului actual. Calităţile sale au atras atenţia mai multor echipe bine cotate de pe prima scenă, Flavius Stoican dorindu-l la Dinamo, iar Laurenţiu Reghecampf, la Steaua, ultimul punându-şi mari speranţe în el. „Eu cred că Mihai Roman va fi atacantul de care va avea nevoie echipa naţională!“, a spus Reghecampf despre Mihai Roman, cel care îi marcase un gol în mai 2013, pe când îmbrăca tricoul grupării severinene.
De asemenea, un alt club care s-a interesat de serviciile lui Mihai Roman a fost CS Universitatea, dar atacantul craiovean nu este tentat deloc să „coboare“ în Liga a II-a. Mihai Roman este acasă, în Bănie, şi se bucură de ultimele momente din vacanţă, mâine urmând să se prezinte la reunirea echipei din Năvodari, unde spune că va rămâne până la vară, în ciuda ofertelor tentante pe care le-a primit.
„Sunt acasă, la Craiova, mă bucur de ultimele clipe de vacanţă, pentru că de miercuri ne reluăm pregătirile. 2013 a fost un an bun pentru mine, am jucat bine şi la Severin, şi la Săgeata şi sper ca în noul an să continui pe aceeaşi linie. Din păcate, nu am reuşit să salvăm Severinul de la retrogradare, dar sper să fie altceva cu Săgeata“, a spus atacantul craiovean de 21 de ani (1,90 metri). „Ştiu că sunt dorit de Steaua, dar nu cred că e momentul să merg acolo sau în altă parte. Mai am contract cu Săgeata până la vară şi vreau să mi-l respect. Pentru mine este foarte important să joc acum, nu să fac tuşa. Am avut ofertă şi de la CSU, dar nu vreau să joc în Liga a II-a. Nu s-a discutat cu mine, ci cu impresarul meu, Anamaria Prodan… Poate vin de la vară la CSU, când intră şi în Liga I, până atunci rămân să joc la Săgeata şi sper să o fac foarte bine“, a punctat Mihai Roman.

„Sper să promoveze
şi FCU şi CSU“

Întrebat despre cele două echipe ale Craiovei, CS şi FC Universitatea Craiova, Mihai Roman a fost diplomat şi a afirmat că le doreşte amândurora să promoveze în Liga I. „E bine că este din nou fotbal la Craiova. Acum, că sunt două echipe cu acelaşi nume… Eu am jucat cu leul în piept la juniori, am jucat şi la echipa a doua de la FC Universitatea, nu ştiu ce să zic… Pe de altă parte, CSU are un proiect frumos, sănătos. Sper să promoveze amândouă, ar fi bine pentru oraşul nostru“, a spus fotbalistul craiovean.
Mihai Roman a evoluat în cariera sa pentru FC Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, CS Turnu Severin şi Săgeata Năvodari, cochetând şi cu „naţionalele“ Under 19 şi Under 21, fiind evaluat de transfermarkt.com la 500.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS